pinterest
Slimme opladers besparen energie thuis

Slimme opladers besparen energie thuis

IKEA wil zoveel mogelijk mensen helpen om thuis duurzamer te leven. Daarom komt het woonwarenhuis met een nieuwe generatie oplaadbare batterijen en slimme opladers. Zo besparen de opladers energie door automatisch uit te schakelen als de batterijen zijn opgeladen. Met de nieuwe oplaadbare batterijen en opladers word je gestimuleerd om thuis en onderweg slimmer met energie om te gaan. Op deze manier help je mee een bijdrage te leveren aan de besparing op natuurlijke hulpbronnen van de aarde.  

Oplader en opberger in één

FotoSlimme opladers besparen energie thuis

In de nieuwe STORHÖGEN batterijlader kan je tot wel 12 batterijen tegelijkertijd opladen. De oplader toont hoe ver iedere batterij is opgeladen en schakelt automatisch uit wanneer de batterijen vol zijn. Zo grijp je nooit mis, plus dat je hierin ook je opgeladen batterijen kan opslaan. De STORHÖGEN batterijlader heeft het design van een boek en misstaat niet in de boekenkast of op een bureau.

 

Batterijen opladen onderweg

FotoSlimme opladers besparen energie thuis

Onderweg batterijen opladen is heel eenvoudig met de gunstig geprijsde VINNINGE batterijlader met USB-aansluiting. De compacte oplader biedt ruimte aan twee oplaadbare batterijen en toont tevens de oplaadstatus. Is de batterij opgeladen, dan bespaart de VINNINGE batterijlader energie door automatisch uit te schakelen. Handig voor het onderweg opladen van batterijen voor bijvoorbeeld je fotocamera.

 1.500 keer opladen

FotoSlimme opladers besparen energie thuis

De duurzame LADDA oplaadbare batterijen van IKEA kunnen tot wel 1.500 keer opgeladen worden. Daarmee voorkom je dus dat je 1.500 alkalinebatterijen moet weggooien met alle gevolgen van dien. De AA en AAA batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Zo heb je voor een fotocamera met flitser de hoge capaciteit batterij nodig, herkenbaar aan de witte kleur en kan je voor een computermuis voor de lagere capaciteit gaan, die een kartonnen design heeft.  

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen