pinterest
Afscheid van de sleutelbos: open de deur op afstand met je smartphone

Afscheid van de sleutelbos: open de deur op afstand met je smartphone

Met je smartphone de deur bedienen? Sleutelloos door het leven en waar je ook bent 100% controle over wie er je huis binnengaat? Dat kan met de sleutelloze oplossingen van Bold. Nieuw is de Smart Lock, die je op afstand kan bedienen met je telefoon. Staat je kind, de visite of de klusjesman voor deur en ben jij nog niet thuis? Dan open je op afstand gemakkelijk de deur voor ze via de app. Hoe ideaal is dat!

Gemak & controle over je huis 

Er zijn inmiddels tienduizenden mensen die al afscheid hebben genomen van de sleutelbos en de deur bedienen met hun smartphone dankzij de combinatie van de Bold Smart Cylinder en de app. Met de lancering van de Bold Connect krijgt de gebruiker nog meer gemak en controle, het is tenslotte jouw huis. Ben jij nog aan de andere kant van het land en was je vergeten dat de loodgieter zou komen? Dan krijg je een seintje en laat je hem binnen. 

Zo staat er nooit meer iemand onnodig voor de deur te wachten en heb je geen stress meer over vergeten of kwijtgeraakte sleutels.

Na het boodschappen doen niet eindeloos zoeken in je tas, de sleutel onder de bloempot verstoppen of sleutels bij laten maken. Met de gebruiksvriendelijke Bold-app kunnen bewoners, familie of gasten ook zelf de deur sleutelloos bedienen. Hiervoor kan de eigenaar toegang verlenen voor continu gebruik of op geplande dagen en tijden. Bij gebruik van de het slot krijgt de beheerder desgewenst een melding in de app. Zo staat er nooit meer iemand onnodig voor de deur te wachten en heb je geen stress meer over vergeten of kwijtgeraakte sleutels. Met de lancering van Bold Connect kun je nu ook mensen op afstand toegang geven, zonder dat zij aangemeld zijn op het account. 

Bold Smart Lock 

FotoAfscheid van de sleutelbos: open de deur op afstand met je smartphone

Een Bold Smart Lock is zo gemaakt dat hij iedere standaard deurcilinder kan vervangen en in vijf minuten te installeren is. De Bold Smart Cylinder is SKG*** gecertificeerd, dit is de hoogste veiligheidsgraad die uitgegeven wordt. Zelfs zwaardere 3-punts sluitingen en klemmende deuren zijn geen probleem voor Bold. Uniek is dat de batterij van de cilinder zo’n twee jaar mee gaat en je ruim van te voren al meldingen in de app krijgt als de batterij terugloopt. 

Oh ohh… 

Smartphone vergeten of batterij leeg? Dan open je de deur met een zelf gekozen Back up pincode die je vooraf instelt op de Bold-app en die je invoert door aan de buitenknop te draaien. Het slot kan bovendien altijd vanaf de binnenkant worden opengedraaid door de eigenaar, waardoor de Bold Cylinder ook in vluchtweg veilige situaties gebruikt kan worden 

Bold & de veiligheid 

Om optimale veiligheid te garanderen heeft Bold naast de Back-up pincode en de SKG*** certificering ook andere safety maatregelen ingebouwd. Zo maakt Bold gebruik van ‘Two-Factor Authentication’, waarbij je e-mail en telefoonnummer separaat van elkaar worden geverifieerd, zodat niemand zich onder jouw naam kan registreren. Daarnaast is er sprake van end-to-end versleuteling, net zoals bij banksoftware. Zo is Bold oplossing niet kwetsbaar voor afluisteren van draadloze signalen, het hacken van de smartphone of andere manipulatie van buiten. 

De Bold Smart Lock SX-serie (afmeting 30-35mm – 30-45mm) heeft een verkoopprijs van €199,-. 
De Bold Connect heeft een verkoopprijs van €99,-. 

Meer informatie: www.boldsmartlock.com

Meer producten voor een Smart Home vind je hier

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen