pinterest
Smaakmakers in de keuken

Smaakmakers in de keuken

Het interieur van de keuken verdient zo nu en dan wat extra aandacht. Vind jij het tijd om deze ruimte nóg smaakvoller te maken? Zeker geen verkeerde keuze wanneer je in je keuken een statement maakt. Wij hebben het beste recept voor een stijlvolle keuken!

Vis aan de muur

Niet alleen lekker om te eten, maar ook om aan je muur te hebben én helemaal in de trend van nu. We zien de Fish IXXI's voorbij zwemmen! Nu denk je misschien, maar ik vind vissen helemaal niets. Geloof ons, er zijn genoeg geweldige opties. Geel, zwart of met een panter printje? Jij kiest het design voor jouw wanddecoratie. TIP! Geef jij je IXXI een extra smaakje? Knip 'm op!

FotoSmaakmakers in de keuken

Favoriete quote

Houd jij wel van een lekkere pakkende quote? Dan is de keuken de perfecte plek voor deze heerlijke oneliners. Wat dacht je van ‘Thank goodness I don't have to hunt for my own food, I don't even know where chocolate lives’ of ‘I make wine disappear, what’s your super power?’. 

FotoSmaakmakers in de keuken

Kies een van de IXXI quote boxen en ga zelf aan de slag. Ben je de quote na een tijdje beu, geen probleem! Je kunt gemakkelijk de letter kaarten wisselen. Of wil je je favoriete quote op een andere muur plaatsen? Een Piece of Cake met het flexibele ophangsysteem.

FotoSmaakmakers in de keuken

Of je nu kiest voor grafische boeketten van Leigh Viner of het bekende kunstwerk van De Heem, jij zit letterlijk altijd gebakken of gebraden. Mochten er echt bak- of braadspetters op je IXXI zitten, geen stress! Met een sopje en een doekje straalt je IXXI weer. Door het handige ophangsysteem heb je geen gereedschap nodig. Alle benodigde tools worden gratis meegeleverd. Dus ook jij hangt jouw IXXI snel en gemakkelijk aan de muur.

FotoSmaakmakers in de keuken

Kan jouw keuken wel een update gebruiken? Kies je favoriet en ga aan de slag! Voor welke IXXI ga jij?

Bekijk hier meer voorbeelden van achterwanden voor de keuken

Bron: ixxi.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen