pinterest
Smart tuinieren

Smart tuinieren

Het kon natuurlijk niet uitblijven met alle ontwikkelingen rondom housing. Slapend tuinieren is nu binnen handbereik, dankzij het smart system van tuinspecialist Gardena met onder meer een robotmaaier en automatische besproeiing. Zelf grasmaaien en planten watergeven is daarmee verleden tijd.

De slimme tuinproducten kunnen nu ook toegevoegd worden aan KPN SmartLife: een app om je huis en tuin te bedienen. Eerder dit jaar is het smart system van Gardena geïntegreerd in Apple HomeKit en IFTTT (If This Then That). Concreet betekent dit dat je alle smart apparaten in en om het huis centraal kunt instellen om bijvoorbeeld ’s nachts aan het werk te zetten. Maar je kunt ze tevens bedienen vanuit de hangmat, (lig)bed, vanaf de bank of je vakantieadres. Behalve de slimme thermostaat, kamerlampen en beveiligingscamera zijn nu ook de robotmaaier en tuinsproeiers digitaal aan te sturen.

Gardena smart system

FotoSmart tuinieren

Gardena heeft in 2016 het smart system voor automatische tuinverzorging ontwikkeld. Het systeem omvat onder meer robotmaaiers (voor grote en kleine gazons), sensoren, besproeiingscomputers en waterpompen. De diverse apparaten kunnen op elkaar afgestemd worden en kunnen bijvoorbeeld afhankelijk van weersomstandigheden in actie komen. Zo meet een bodemvochtigheidssensor of er wel of niet gesproeid dient te worden. Het smart systeem levert zo behalve gemak ook een forse waterbesparing op, sterkere planten en een rijkere oogst van groenten en fruit. Het Gardena smart system is geschikt voor elke tuin; bestaand of nog aan te leggen. 

FotoSmart tuinieren
GARDENA - Smart Water Control Besproeiingscomp...
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
FotoSmart tuinieren

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen