Eyecatcher van Smeg: jaren 50 collectie voor de keuken

Wanneer je houdt van Smeg, de stijl van de jaren 50 en opvallende kleuren en items in de keuken, dan hebben wij heel goed nieuws! In het najaar komt Smeg met een prachtige nieuwe collectie klein huishoudelijke apparaten. Broodroosters, waterkokers, blenders en keukenmachines; allemaal in die gave stijl waar Smeg patent op heeft. Een collectie die een persoonlijke touch geeft aan iedere keuken!

Smeg broodrooster roze jaren 50 collectie

Smeg broodrooster blauw Smeg broodrooster rood Smeg broodrooster creme

Ronde vormen en warme kleuren

Smeg is voor de ontwikkeling van deze gloednieuwe productlijn, in samenwerking met Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van deepdesign, teruggegaan in de tijd en heeft ronde vormen en warme kleuren gecombineerd met de allernieuwste technologie. Net als de geliefde FAB28 van Smeg, de koelkast die niet alleen een koelkast is, heeft Smeg een nieuwe lijn weten te creëren die veel meer omvat dan alleen klein huishoudelijke apparatuur.

Smeg keukenmachine blauw

 Smeg keukenmachine roze  Smeg keukenmachine rood  Smeg keukenmachine creme

Details

De nieuwe klein huishoudelijke apparaten van Smeg zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen. Maar ook voor degenen die zich graag omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp, en tegelijkertijd grote prestaties verwachten. Van broodroosters en waterkokers tot blenders en keukenmachines; Smeg garandeert uniek design gecombineerd met optimale prestaties. Producten met een eigen persoonlijkheid, voor de thuiskok met karakter.

Smeg blender rood Smeg blender zilver Smeg blender zwart

De nieuwe collectie is een toonbeeld van design Made in Italy en is naar verwachting vanaf najaar 2014 beschikbaar in Nederland.

 

 


Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen