pinterest
SONOS viert Black Friday

SONOS viert Black Friday

Sonos verlaagt tijdelijk de verkoopprijzen van zijn speakers en soundbars. Dit doet het wereldwijde muziekmerk in het kader van Black Friday op 24 november 2017. Altijd al zo'n strak muzieksysteem willen hebben voor je interieur? Sla dan nu je slag!

Er is geen betere manier om de feestdagen te vieren dan met goede muziek.

Net als veel andere merken stunt Sonos op de dag na Thanksgiving met spectaculaire kortingen, zodat mensen in het gehele land hun inkopen voor de feestdagen kunnen doen tegen extra lage prijzen. Zo bespaar je tijdelijk € 100 op de marktadviesprijs van € 799 van de PLAYBASE en PLAYBAR. De PLAY:1 en PLAY:3 zijn tijdelijk € 50 euro voordeliger. Er is geen betere manier om de feestdagen te vieren dan met goede muziek. Samen met vrienden en familie maakt het elk feestje nog gezelliger.

FotoSONOS viert Black Friday

Bedien Spotify met je stem!

Sinds 2016 kunnen eigenaren van Sonos-apparatuur hun speakers direct vanuit de Spotify-app bedienen. Wanneer Sonos samen met Amazon Alexa uitbreidt naar de Benelux, is Spotify op de Sonos One ook met je stem te bedienen. In de toekomst kun je Alexa vragen om je favoriete playlists, albums of tracks via Spotify te spelen, overal in huis op Sonos-speakers. Sinds vorige week kun je Sonos ook rechtstreeks bedienen vanuit de apps van nog meer muziekservices, zoals Pandora en Tidal. 

FotoSONOS viert Black Friday

Kijk hier voor meer informatie. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen