pinterest
Kwalitatieve spatschermen in strijd tegen Corona

Kwalitatieve spatschermen in strijd tegen Corona

Om in coronatijd weer met elkaar contact te kunnen maken, heeft sanitairmerk Sealskin een duurzame en stijlvolle serie spatschermen ontwikkeld. Sealskin is bekend van de mooie badkameroplossingen en heeft veel kennis op het gebied van doucheschermen, hygiëne, kwaliteit en montagegemak. Deze kennis is op een slimme manier toegepast om kwalitatieve spatschermen te maken, zodat mensen weer kunnen samenwerken én het coronavirus op afstand houden.

FotoKwalitatieve spatschermen in strijd tegen Corona

Bescherming voor langdurig gebruik

Nederland verlaat langzaam maar zeker de intelligente lockdown. Op plekken waar mensen samenkomen en samenwerken is een goede bescherming, zeker de aankomende periode, van groot belang.

Mark van Hoof, managing director van onder andere het merk Sealskin: “In het begin was een geïmproviseerde oplossing nog afdoende. Maar naarmate het langer duurt, komt er meer behoefte aan een professionele, duurzame aanpak, die past bij de kwaliteit van je bedrijf. Deskundigen stellen dat we voorlopig nog niet van het coronavirus af zijn en dat er nieuwe virussen op de loer liggen. Daarom willen wij, met onze jarenlange kennis en kunde, een solide oplossing bieden, die zowel kwalitatief als stijlvol is.”

FotoKwalitatieve spatschermen in strijd tegen Corona

Schat aan ervaring

Sealskin duka heeft daarom de serie Connect ontwikkeld. Vier criteria waren van belang: flexibel in gebruik, snelle en eenvoudige installatie, gemakkelijk onderhoud en lage kosten over de totale levensduur.

Sealskin duka wordt geproduceerd in de modernste fabriek ter wereld. Daar is een schat aan ervaring op het gebied van hygiëne, kwaliteit, afwerking en montagegemak.

Die expertise wordt nu ingezet voor deze unieke serie. De duka Connect serie is vervaardigd uit niet brandbare materialen, als 6 MM veiligheidsglas volgens EN 12150 en aluminium voeten.

Vraag hier meer informatie aan 

FotoKwalitatieve spatschermen in strijd tegen Corona

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen