pinterest
Speel met licht in je woning

Speel met licht in je woning

Daglicht is zeer belangrijk voor onze gemoedstoestand. Het heeft een positief effect op je humeur en zorgt er ook voor dat jij gedurende de dag energieker en alerter bent. Mensen die veel tijd doorbrengen in ruimtes waar daglicht ontbreekt, hebben hogere gehaltes aan stresshormoon in het bloed. Met daglicht voel jij je gedurende de dag dus prettiger.

De voordelen van daglicht

We zetten daarom met veel plezier de inval van daglicht in je woning in de spotlights en besteden ook aandacht aan manieren om deze op en stijlvolle manier te weren wanneer het even niet gewenst is.

Een groot voordeel van daglicht is de positieve invloed die het uitoefent op onze gezondheid. Daglicht zorgt er namelijk voor dat je biologische klok goed functioneert. Een goed functionerende biologische klok zorgt weer voor allerlei processen in het lichaam goed op elkaar zijn afgestemd; zoals de temperatuur, bloeddruk en de stofwisseling.

Omdat licht zo belangrijk voor de mens is, laten we het graag onze woning binnen komen. Natuurlijk snappen we dat licht ook negatieve effecten met zich meebrengt. Zo kan het vervelende lichtschitteringen veroorzaken in je woning, net wanneer jij televisie aan het kijken bent of in de weer bent achter je laptop. Daarnaast kan licht ook leiden tot verkleuring van je meubelen.

Licht in je woning wanneer jij dat wilt

Een manier om in te spelen op zowel de negatieve als de positieve effecten van daglicht is het laten bevestigen van screens aan je woning.

FotoSpeel met licht in je woning

De vlakhangende stof van screens zorgt er namelijk voor dat zonlicht optimaal wordt gefilterd en zo niet jouw woning binnendringt. Een andere bijkomend voordeel is dat screens jouw meer privacy bieden. Jij kunt wel door de screens naar buiten kijken, maar mensen kunnen niet van buiten naar binnen kijken.

FotoSpeel met licht in je woning

De collectie bevat een groot aantal screendoeken, afgestemd op de trends van nu met grijs en bruin als accentkleuren.

Zorg dat je genoeg daglicht je woning binnen laat komen. Komt het even niet uit of wil je voorkomen dat je meubelen verkleurt, laat dan de screens zakken en laat geen lichtschitteringen door. Wil jij meer informatie ontvangen over screens van Verano? Vul dan hier je gegevens in en ontvang een gratis brochure thuis.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen