pinterest
Speels interieur

Speels interieur

Moderne basics, grappige designs en accessoires waar je vrolijk van wordt. Dat typeert de speelse reeks nieuwe producten van IKEA. Van modulaire sofa’s, bijzettafels tot kleurrijk textiel en een houten lamp. Speel met je interieur met de nieuwe producten van IKEA, vanaf nu verkrijgbaar bij alle winkels.

Tafels voor erbij

FotoSpeels interieur

Wil je iets kwijt? De makkelijk draagbare BURVIK bijzettafel is een opvallende verschijning en perfect om je op elke gewenste plek te ondersteunen. Voor een kopje koffie in de zithoek of om mooie accessoires op uit te stallen. Ook de set GRANBODA salontafels is praktisch om kleine spulletjes op te zetten en in op te bergen; de onderste tafel van het trio kan namelijk ook fungeren als lade.

Schitterend zitcomfort

FotoSpeels interieur
Breng je woonkamer tot leven met flexibel meubilair en speelse printjes. De modules van de KUNGSHAMN bank maken het mogelijk om precies de juiste combinatie te vormen, voor een aangename prijs. Verkrijgbaar in roze, beige of in een vrolijk roze diamantpatroon. Kleden maken je kamer zachter – letterlijk en figuurlijk. Zo geeft TORRILD je leefruimte een speels uiterlijk met haar moderne cirkelpatroon.

Frisse start

FotoSpeels interieur
Om je dag vrolijk te beginnen, hoef je alleen je badkamer aan te kleden met de katoenen BILLSJÖN handdoeken en het bijbehorende LASJÖN douchegordijn. Beide voorzien van een kleurrijke onderwaterwereld. Neem een douche met de water- en energiebesparende BROGRUND douchekop en mengkraan met thermostaat en je begint je dag fris en fruitig.

Golvend hout

FotoSpeels interieur
Simplistisch design hoeft niet kil te zijn. Integendeel. De eenvoud in vorm en kleur van de VÄXJÖ hanglamp in blauw en beige, creëert een warme sfeer. Net als de SKYMNINGEN hanglamp gemaakt van golvend hout. Een echte eyecatcher, die de ruimte speels omtovert met licht- en schaduwpatronen op de muur als hij brandt.

Koffieleuten

FotoSpeels interieur

Alles voor die perfecte kop koffie of thee vind je in de nieuwe koffie-accessoires, de FÖRÄDLA serveerschalen en het delicate KRUSTAD servies. Zo maak je de beste koffie met de ÖVERST filter koffieset en serveer je hapjes feestelijk op de moderne standaard van wit porselein met messing.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen