pinterest
Spelen met meubels

Spelen met meubels

Alles kan in de wereld van kinderen. Daarom zijn zij de grootste inspiratiebron van het nieuwe Nederlandse kindermeubelmerk qboo. qboo brengt de fantasie tot leven met een collectie vrolijke, originele kindermeubels. Het is Fun Furniture: meubels die tot de verbeelding spreken en tegelijkertijd functioneel en mooi zijn. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar.

De collectie

FotoSpelen met meubels 

De oprichters van qboo, Jan Dirk Porsius en Ruben Wurms, willen kinderen zo veel en zo lang mogelijk hun fantasie laten gebruiken. Daarom ontwerpen zij meubels waarmee kinderen op  avontuur kunnen. In de wereld van qboo is een kast meer dan een ruimte om spullen op te bergen. Een stoel meer dan een voorwerp om op te zitten. En een tafel meer dan een blad om aan te werken. qboo kindermeubels kun je beleven. Je kunt erin zitten, woorden mee maken en poppenkast mee spelen.

Kun je met een kast rijden?

FotoSpelen met meubels 

De kasten van qboo zijn zo ontworpen dat je er niet alleen veel spullen in kwijt kunt, maar ook heel goed mee kunt spelen. Rijden, vliegen, takelen; bijna alles is mogelijk in de kasten. De kasten zijn uitgevoerd in de vorm van verschillende voertuigen, zoals een brandweerwagen, jeep, koets of helikopter.  

Kun je met een plank vliegen?

FotoSpelen met meubels 

Hang ‘m boven de commode of het bed en sla twee vliegen in één klap: zet er spullen op en draai aan de propeller voor wat entertainment. Of voor de soms broodnodige afleiding tijdens een verschoonmoment.

Kun je een raket naast je bed zetten?

FotoSpelen met meubels 

Deze raket past overal en er past ook heel veel in. Niet alleen een plaatje om te zien, maar ook een perfecte plek om allerlei dierbare spullen tentoon te stellen. 

Duurzaam

FotoSpelen met meubels

qboo meubels worden duurzaam en in Nederland geproduceerd. Er wordt berkenmultiplex gebruikt met een transparante toplaag van melamine. Hierdoor is de tekening van het hout nog mooi zichtbaar en geeft het een heel warme uitstraling. Het materiaal is zeer stevig en daardoor zeer geschikt voor kindermeubilair. Het is tevens hygiënisch door de niet poreuze toplaag, makkelijk af te nemen en het ruikt en verkleurt niet.

Onze Q staat namelijk voor quality, ofwel kwaliteit, want dat vinden wij gewoon ontzettend belangrijk.

Oprichters Jan Dirk Porsius en Ruben Wurms zijn niet nieuw in de meubelmakerij. Zo is Ruben sinds 2000 eigenaar van erkend Amsterdams meubelmaker bedrijf Rubens Interieuren. Jan Dirk heeft veel ervaring in de designwereld. Hij heeft jarenlang gewerkt bij het gerenommeerde designbureau Edenspiekermann. Jan Dirk en Ruben over qboo: “Kjoeboe, kjuboo of kieboe: het maakt ons helemaal niet uit hoe je het uitspreekt. Maar natuurlijk hebben we de naam niet zomaar bedacht. Onze Q staat namelijk voor quality, ofwel kwaliteit, want dat vinden wij gewoon ontzettend belangrijk. We gaan daar ook ver in: van materiaalkeuze tot afwerking, het moet echt goed zijn. Dat zie je terug in onze vormgeving, in onze materialen en in ons kleurgebruik.

Onze BOO staat voor schatje. Voor onze schatjes, maar ook voor die van jou!”

Bron: www.qboo.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen