pinterest
Stalen deuren met passie voor perfectie gemaakt

Stalen deuren met passie voor perfectie gemaakt

In de binnenhuisarchitectuur zijn stalen deuren een populaire keuze. De variatie is groot en per situatie zijn verschillende opties denkbaarStalen deuren kunnen worden gebruikt als binnendeuren voor bijna alle ruimtes in huis. Ze zijn sterk, duurzaam en er is de mogelijkheid om ze af te werken met verschillende materialen om aan te sluiten bij de stijl van het interieur. Ook voor de badkamer, keuken en als afscheiding tussen twee ruimtes, zoals de eetkamer en woonkamer of de hal en de leefruimte is het een populaire oplossing.

FotoStalen deuren met passie voor perfectie gemaakt

Experts in stalen deuren

Ben je op zoek naar de juiste deur voor jouw specifieke situatie? Juist op dat vlak onderscheidt Stalen Deuren Meesters zich. De specialist in stalen elementen komt de deuren correct inmeten en zorgt voor een professionele montage en installatie. De Meesters staan bekend om een gedetailleerd hoog niveau van alle bewerkingen.

Trapleuningen en vides

Om de inrichting volledig tot zijn recht te laten komen, maakt Stalen Deuren Meesters ook trapleuningen en vides. Zelfs een trap behoort tot de mogelijkheden, zoals in deze volledig gerenoveerde woning:

FotoStalen deuren met passie voor perfectie gemaakt

Alle toegepaste balkonhekken voor de vide hebben dezelfde profilering als de gemonteerde stalen deuren. Ook de stalen trap heeft dezelfde stijl wat zorgt voor één geheel van het interieur.

FotoStalen deuren met passie voor perfectie gemaakt

Een visualisatie wordt altijd voorgelegd, zodat vooraf duidelijk is wat de klant kan verwachten van de Meesters.

Bron: stalendeurenmeesters.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen