pinterest
Het wordt weer tijd voor summer food

Het wordt weer tijd voor summer food

Het is voelbaar en zichtbaar, de dagen worden langer en iets warmer. De zon komt op kracht en de natuur ontwaakt. Dat vraagt om een voorbereiding op mooi weer, met zomerse gerechten, salades en gezellige avonden buiten in de tuin.

Massief eiken

FotoHet wordt weer tijd voor summer food 

Met de nieuwe Sixtus snijplank en grillset van Stelton ben je goed voorbereid op die gezellige zomeravonden op het terras, in de tuin of op het balkon. De elegante snijplank met een diepe, praktische sap groef is gemaakt van FSC-gecertificeerd, massief Europees eiken; een zeer duurzaam en antibacterieel, natuurlijk materiaal wat tevens zeer gebruiksvriendelijk is voor de keukenmessen. De stijlvolle grillset bestaat uit een vleesmes en vleesvork, grilltang en grillspatel met een mooie glanzende afwerking. Alle onderdelen zijn van roestvrijstaal en beschikken over het bekende Stelton-DNA, waar strakke lijnen en hoge kwaliteit kenmerkend zijn. 

Serveer je salade in stijl

FotoHet wordt weer tijd voor summer food

Serveer verse zomersalades in de nieuwe Hoop saladeschaal en met het Hoop slabestek, ontworpen door Unit 10. Met de stijlvolle en royale saladeschaal bereid je eenvoudig een mooie salade of je gebruikt hem voor het serveren van een pasta of dessert. Het Hoop slabestek is gemaakt van gecarboniseerd essenhout; een speciaal proces verleent de gebruiksvoorwerpen een mooie donkere nuance en een diepe gloed, allemaal zonder het gebruik van chemicaliën. Met zijn dunne, lange schacht en strakke lijnen, past het bestek perfect bij de saladeschaal.

Onmisbare accessoires voor een zomerse salade

FotoHet wordt weer tijd voor summer food 

Bij het TOSS-IT slabestek en de SHAKE-IT dressingshaker van RIG-TIG draait het allemaal om een gezonde levensstijl. Met dit TOSS-IT slabestek is elke salade klaar om geserveerd te worden en het zorgt voor een verrukkelijke ervaring voor zowel de ogen als de mond. Het slabestek is gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout, en dus gegarandeerd afkomstig uit verantwoord bosbeheer. De vormgeving van TOSS-IT staat garant voor een elegante Noordse uitstraling en grip, waarmee het slabestek makkelijk te gebruiken is voor zomerse salades en diverse pastagerechten.

Vind hier meer inspiratie voor de keuken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen