pinterest
Stijlvol en iconisch deze speakers van Bang & Olufsen

Stijlvol en iconisch deze speakers van Bang & Olufsen

Hoe vind ik het perfecte geschenk? De vraag die iedereen zich stelt nu de feestdagen naderen. Wat maakt de ander gelukkig? Is dat een verrassend, kwalitatief en karaktervol cadeau. Ter gelegenheid van de feestdagen highlight Bang & Olufsen zijn stijlvolle en iconische speakers. 

Perfect te integreren

FotoStijlvol en iconisch deze speakers van Bang & Olufsen 

Wie op zoek is naar dat ene bijzondere en unieke cadeau kan zich laten inspireren door de stijlvolle en iconische speakers van Bang & Olufsen. Ze staan niet alleen garant voor een unieke geluidsbeleving, maar zijn ook perfect te integreren in je interieur dankzij hun tijdloos design en warme kwalitatieve materialen.

Groen

FotoStijlvol en iconisch deze speakers van Bang & Olufsen 

De BeoSound 1&2 en de BeoSound 35 zijn nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een rijke ‘infantry green’ kleur uit de exclusieve ‘Harmonies Collectie’ waarmee Bang & Olufsen inspeelt op de hedendaagse interieurtrend geïnspireerd op de natuur. Voor wie de neutrale tonen verkiest zijn de BS 1, BS 2 en BS 35 nog steeds beschikbaar in hun oorspronkelijke en strakke aluminium uitvoering

Designobject

FotoStijlvol en iconisch deze speakers van Bang & Olufsen 

Maak ook kennis met de BeoLab 50, het kleine broertje van de BeoLab 90 en tevens de meest recente nieuwe speaker van Bang & Olufsen. Het unieke, stijlvolle design met  zilver gepolijste, aluminium oppervlakken in combinatie met warm eikenhout maakt ook van deze speaker een waar designobject.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen