pinterest
Stijlvol item bij de haard

Stijlvol item bij de haard

Een haardset is natuurlijk een functioneel item bij je haard, maar waarom zou je er niet meteen een stijlvol item van maken? Zo werd de nieuwe Blomus haardset door de ontwerpers uitgerust met ingebouwde magneten. Hierdoor hangen alle elementen altijd perfect recht. Een plaatje bij je haard!

FotoStijlvol item bij de haard

Ashi haardset - Blomus

Het ontwerp van de open haard set is gebaseerd op de lisdodde (rietsigaren) plant. Ontwerpbureau Kaschkasch liet zich inspireren door deze wilde plant en ontwierp de haardset in een combinatie van staal en handvatten van zwart gekleurd hout. De gelijkenis is opvallend en geeft de set een elegantie die niet alleen flatterend is voor zichzelf, maar ook voor de omgeving.

Magnetische volgorde

De Ashi haardset heeft een eenvoudige, minimalistische, mobiele sokkel. De ligger waaraan de haardset hangt heeft een magneetstaaf met daarin alle elementen die nodig zijn om een ​​vuur aan te steken, het vuur gaande te houden en daarna de haard schoon te maken. Om te veel materialen te vermijden, heeft kaschkasch een bijpassende houtbak ontworpen van dezelfde combinatie van staal en eikenhout. 

Verantwoord stoken

1 op de 3 Nederlanders heeft last van houtrook. Je kunt de overlast verminderen door verantwoord te stoken  en bij windstil of mistig weer de haard of houtkachel niet te stoken. Dan blijft de rook tussen de huizen hangen. Wil je weten wanneer het vuur beter uit kan blijven? Bekijk dan eerst even de Stookwijzer!

Meer mooie haardeninspiratie vind je op uw-haard.nl

FotoStijlvol item bij de haard

blomus.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen