pinterest
Stijlvolle cadeaus voor de feestdagen

Stijlvolle cadeaus voor de feestdagen

De pepernoten liggen al in de winkel en dat betekent dat de feestdagen eraan komen. Gelukkig is er nog voldoende tijd om cadeaus te kopen - Sinterklaas en de Kerstman zijn pas over een aantal weken in het land. Sony heeft alvast voorwerk gedaan en de stijlvolste gadgets voor je op een rijtje gezet.

FotoStijlvolle cadeaus voor de feestdagen

Je eigen thuisbioscoop

Tijdens de koude dagen lekker thuis blijven en genieten van je lievelingsfilm? Met de AG8-serie BRAVIA 4K HDR OLED Tv’s bouw je je woonkamer om tot je eigen thuisbioscoop. Door het stijlvolle en slanke design past de Tv in elke woonkamer. De OLED technologie in samenwerking met de Acoustic Audio geluidstechnologie zorgen voor de ultieme film ervaring. Films als Frozen en Home Alone worden in een compleet nieuwe entertainmentervaring gepresenteerd. De AG8 is het perfecte cadeau voor het hele gezin.

FotoStijlvolle cadeaus voor de feestdagen

Sfeervol dineren

Tijdens de feestdagen gezellig met vrienden of familie rond de eettafel zitten wordt nu nog gezelliger met de Glass Sound Speaker. De LSPX-S2 gaat naadloos op in de woonkamer dankzij het subtiele design en de satijnen afwerking. Daarnaast verhoogt de speaker de sfeer in elke interieurstijl dankzij de dimbare ledverlichting en het rustgevende kaarslichteffect.

De glazen behuizing trilt mee met de geluidsgolven waardoor het geluid 360 graden rondom wordt weergegeven. Dit zorgt voor een authentiek en hoogwaardig geluid dat tot in elke hoek van de kamer hoorbaar is. De tweeter met organische glazen buis heeft een breder oppervlak in vergelijking met conventionele luidsprekers. Dit garandeert een helder geluid met minimaal verlies van volume.

FotoStijlvolle cadeaus voor de feestdagen

Leg de mooiste momenten vast

Naast de gezellige feestjes, borrels en gala’s worden er tijdens de feestdagen ook veel foto’s gemaakt. Om de mooiste momenten vast te leggen heeft Sony de α6100 camera. De camera is vrijwel geruisloos en produceert foto's van extreem hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht.

Ook beschikt de camera over de Eye-autofocus waarbij de ogen van een persoon of een dier worden gevolgd. Zo kan je je volledig concentreren op productie en gebeurt het schepstellen automatisch. Het perfecte cadeau voor vloggers of familie en vrienden die veel onderweg zijn.

FotoStijlvolle cadeaus voor de feestdagen

Een cadeau voor iedereen

Na de succesvolle h.ear serie van vorig jaar lanceert Sony een compleet nieuw assortiment in vijf opvallende kleuren. De WH-H910N die beschikt over is vanaf half oktober verkrijgbaar in rood, zwart, asgroen, oranje of blauw. Deze kleuren zijn uitstekend af te stemmen op de kledingstijl van iedere muziekliefhebber onderweg naar een feestje. Alle losse elementen van de headphones hebben namelijk dezelfde kleur: van de behuizing tot het snoer.

De headphone heeft naast zijn noise cancelling functie ook nog is een batterijlevensduur van 35 uur. Toch een lege batterij? Met de Quick Charging-functie kan je na 10 min opladen weer een 2,5 uur van je muziek genieten. Het h.ear headphone assortiment is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bieden, perfecte geluidskwaliteit te garanderen en stijlvol voor de dag te komen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen