pinterest
Stoere houten tafels met een historie

Stoere houten tafels met een historie

Design houten tafels zijn de blikvanger in je interieur en de centrale plek in je huis, waar vele mooie verhalen tot leven komen. De unieke lijn van designtafels met de intrigerende naam "TableStories" zijn een object om simpelweg verliefd op te worden. Als specialist in ambachtelijke metaalbewerking heeft Barbiers Originals  alleen maar onderdelen in de tafels verwerkt die een eigen geschiedenis kennen. Zo herleef je oude tijden aan je eigen tafel. 

FotoStoere houten tafels met een historie   FotoStoere houten tafels met een historie

Tafels met een verhalende ziel

Ontwerper Joram Barbiers kent een jarenlange ervaring in het bewerken van metalen. Toen hij tijdens een opdracht in aanraking kwam met de dragers van het dak van een oud treinstation, merkte hij dat zijn gedachten afdwaalden naar de geschiedenis van het materiaal. Als stille getuige van een vreugdevol weerzien, een emotioneel afscheid, vrede en oorlog vertelt het materiaal een verhaal. Barbiers brengt deze materialen samen in eigenzinnige tafels. “Ik wil met mijn ontwerpen een afgeronde geschiedenis nieuw leven inblazen”, aldus de ontwerper.

FotoStoere houten tafels met een historie   FotoStoere houten tafels met een historie

Avontuurlijke TableStories

Niet alleen het design van een tafel is van belang, maar juist het verhaal achter het materiaal intrigeert en dat is precies het verhaal achter deze tafels. De eerste lijn tafels die Barbiers ontwierp is opgebouwd uit zuigerstangen van een Finse scheepsmotor uit de jaren '60. Het tafelblad is van het hout van augurktonnen, die jaren geleden bij Amsterdamse koopmannen op de Nieuwmarkt stonden. Een avontuurlijke geschiedenis die de ziel vormt van de TableStories tafels.

Aan tafel!

De ontwerpen van TableStories by Barbiers Originals zijn voorzien van een certificaat die de geschiedenis van ieder onderdeel vertelt. Zo worden de diverse verhalen letterlijk ter tafel gebracht. Binnen de diverse lijnen is ieder ontwerp uniek. Voor verkoopinformatie over een  one-of-a-kind TableStories tafel bezoek BarbiersOriginals.com.  Heb je zelf nog geen afscheid kunnen nemen van bijvoorbeeld een erfstuk of oldtimer? Geen probleem, bij Aluminium Centrum Amsterdam blazen Barbiers en zijn team ook in opdracht bijzonder materiaal nieuw leven in.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen