pinterest
Miniverhaaltjes op een tegeltje

Miniverhaaltjes op een tegeltje

ONCE UPON A TILE… Keramische tegels worden al sinds de 16e eeuw gemaakt in Delft en omstreken. StoryTiles eert deze traditie en creëert miniatuurverhalen op tegels. Alle tegels worden in Nederland ambachtelijk gebakken. De kunstwerkjes zijn hitte- en waterbestendig, waardoor het bijzondere design levenslang mee gaat. Elk ontwerp is met de hand gebakken en daarmee uniek.

Origineel

FotoMiniverhaaltjes op een tegeltje

De websites van StoryTiles is net zo origineel als de tegeltjes zelf. Bij elk tegeltje staat een eigen versje, dat de tekening nog leuker en zelfs persoonlijker maakt. Iemand heeft daar echt de tijd voor genomen. Ook kun je je eigen verhaal vertellen met jouw interieur. Combineer een eigen mix van StoryTiles designs met de Bath&Kitchen blanco tegels en start jouw unieke tegelproject.

Alle tegels zijn UV-, hitte- en waterbestendig en zijn perfect voor de badkamer, keuken of open haard. De Bath&Kitchen producten zijn speciaal door Marga van Oers, hoofddesigner van StoryTiles, geselecteerd vanwege dezelfde vorm en look & feel als de StoryTiles met designs.

Gepersonaliseerd

FotoMiniverhaaltjes op een tegeltje

In de maneschijn, klom ik op een trapje naar het raamkozijn…Nijntje zal op jou letten vannacht. Ga maar lekker slapen. Deze en meer geboortetegels met elk hun eigen schildering en tekstje geven de baby- en kinderkamer nog meer liefde!

Uitgebreid

FotoMiniverhaaltjes op een tegeltje

De collectie is enorm uitgebreid en voor ieder wat wils. Ze bevatten liefdesboodschappen en diepere filosofische lagen. Leuk om te krijgen en misschien nog wel orgineler om cadeau te doen.

FotoMiniverhaaltjes op een tegeltje

Bekijk hier meer tegels van Storytiles. Meer voorbeelden van wandtegels vind je hier

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen