Tafels van oud hout

Aan elke buts en aan elke kerf kun je de geschiedenis aflezen: oud hout komt in je huis opnieuw tot leven. Doorleefd hout met karakter, oersterk en met een robuuste uitstraling. Meubels van oud hout met een eigentijds design geven het interieur sfeer en karakter.

Meubels van oude houtsoorten

Het karakter van oude houtsoorten valt niet na te bootsen, daarom maakt RestyleXL haar tafels, keukens en andere meubels van uitzonderlijk hout. Wat is er mooier dan dat er gezegd kan worden dat de eettafel in de woonkamer gemaakt is van eiken wagonplanken uit oude treinwagons? De prachtige diepe groeven in het hout geven de tafel een stoere look of het kookeiland een rauwe, eigentijdse uitstraling. Of nodig je vrienden uit aan een stoere keukentafel, die is gemaakt met het verweerde en onverwoestbare hout van een boerenschuur uit Canada. Noeste arbeid, uit lang vervlogen tijden: dat is al een gesprek op zich. De natuurlijke en historische elementen maken de meubels tot dé blikvanger in huis.

Voorbeelden van tafels van sloophout

Kasteeltafels, kloostertafels, balktafels en boomstamtafels gemaakt van oud eikenhout, wagondelen, Barnwood of sloophout; RestyleXL maakt meubels met liefde voor het materiaal. Door combinaties van verschillende houtsoorten en materialen realiseert RestyleXL alle woonstijlen. De bijzondere houten tafels kunnen op maat naar persoonlijke smaak en wens worden gemaakt, met een brede keuze in het soort oud hout, kleuren en afwerkingen.

Kasteeltafel van oud eikenhout via RestyleXL
Kasteeltafel van oude eikenhouten balken uit Roemeense villa

Kloostertafel van oud hout RestyleXL
Kloostertafel van draagbalken uit Amsterdams grachtenpand

Balktafel van sloophout via RestyleXL
Balktafel van sloophout

Boomstamtafel met V-poot via RestyleXL
Boomstamtafel met V-poot

Bekijk hier de keukens van oud hout - RestyleXL

BROCHURE AANVRAGEN

RestyleXL -
RestyleXL

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen