Motto by Mosa

Designed to Last

Dutch Design voor het interieur: tegelserie 'Motto by Mosa'

Op uitnodiging van Mosa bezocht interieur blogger Nancy van Styling-ID voor UW Woonmagazine de Mosa Design Studio in Maastricht voor de exclusieve pre-launch van een nieuw en revolutionair consumenten tegelconcept dat in nauwe samenwerking met Douglas & Jones ontwikkeld is. Met de introductie van de gloednieuwe tegelserie ‘Motto by Mosa’ gaat Mosa zeker 'shinen' in ons interieur! De collectie bestaat uit designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Lees hieronder alles over de collectie en het bezoek aan de design studio.

Motto_by_Mosa_collectie

Ons team werd bijzonder hartelijk ontvangen in de prachtige, moderne studioruimte, waar de nostalgische kenmerken van de fabriek nog zichtbaar zijn. Bij de koffie met vlaai werd 130 jaar geschiedenis van Mosa en de passie voor keramiek verteld. Evenals Sphinx is het koninklijke Mosa eens gesticht door de bekende Maastrichtse familie Regout. Sinds 1883 ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa keramische tegels. In een aparte ruimte werd ons de nieuwe collectie gepresenteerd en na de lunch mochten we de wandtegelfabriek bezoeken.

Mosa_showroom

Dutch Design

De Mosa tegels staan bekend als het allerbeste op het gebied van Nederlands design. Als mondiaal opererend bedrijf hecht Mosa veel waarde aan lokale productie in de buurt van zijn leveranciers. Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa haar tegels nog altijd in Maastricht. Het bedrijf richtte haar pijlers de laatste jaren succesvol op de internationale architectuur-markt. Maar met de introductie van ‘Motto by Mosa’ staan vooral wij, de Nederlandse consumenten, centraal.

Presentatie_zuilen_Motto_by_Mosa 

Motto by Mosa

Jarenlang hebben de ontwerpers van Mosa gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwste collectie Dutch design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer, woonkamer, keuken en hal. Designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten.

Lees ook: 6 x tegelseries voor de badkamer

Expressive_Motto_by_Mosa_tegelcollectie

Keuzegemak

Het uitzoeken van de juiste tegel, levert ons allemaal nog wel eens stress op. Binnen het concept van Mosa staat keuzegemak centraal. Ze hebben veel aandacht besteed aan de digitale configurator, interactieve Point of Sale opstellingen in de showrooms. Maar vooral de kant en klare tegelcombinaties voor wand en vloer, in speciaal daarvoor ontwikkelde zuilen gaan ons allemaal helpen bij het samenstellen van de gewenste sfeer. De stijlvolle collectie is tijdloos en geïnspireerd op de eigenschappen van hout, zand en beton.

Bekijk hier de series van Motto by Mosa en vraag informatie aan!

BROCHURE AANVRAGEN

Motto by Mosa -
Motto by Mosa

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen