pinterest
Dutch Design voor het interieur: tegelserie 'Motto by Mosa'

Dutch Design voor het interieur: tegelserie 'Motto by Mosa'

Op uitnodiging van Mosa bezocht interieur blogger Nancy van Styling-ID voor UW Woonmagazine de Mosa Design Studio in Maastricht voor de exclusieve pre-launch van een nieuw en revolutionair consumenten tegelconcept dat in nauwe samenwerking met Douglas & Jones ontwikkeld is. Met de introductie van de gloednieuwe tegelserie ‘Motto by Mosa’ gaat Mosa zeker 'shinen' in ons interieur! De collectie bestaat uit designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Lees hieronder alles over de collectie en het bezoek aan de design studio.

FotoDutch Design voor het interieur: tegelserie 'Motto by Mosa'

Ons team werd bijzonder hartelijk ontvangen in de prachtige, moderne studioruimte, waar de nostalgische kenmerken van de fabriek nog zichtbaar zijn. Bij de koffie met vlaai werd 130 jaar geschiedenis van Mosa en de passie voor keramiek verteld. Evenals Sphinx is het koninklijke Mosa eens gesticht door de bekende Maastrichtse familie Regout. Sinds 1883 ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa keramische tegels. In een aparte ruimte werd ons de nieuwe collectie gepresenteerd en na de lunch mochten we de wandtegelfabriek bezoeken.

FotoDutch Design voor het interieur: tegelserie 'Motto by Mosa'

Dutch Design

De Mosa tegels staan bekend als het allerbeste op het gebied van Nederlands design. Als mondiaal opererend bedrijf hecht Mosa veel waarde aan lokale productie in de buurt van zijn leveranciers. Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa haar tegels nog altijd in Maastricht. Het bedrijf richtte haar pijlers de laatste jaren succesvol op de internationale architectuur-markt. Maar met de introductie van ‘Motto by Mosa’ staan vooral wij, de Nederlandse consumenten, centraal.

FotoDutch Design voor het interieur: tegelserie 'Motto by Mosa' 

Motto by Mosa

Jarenlang hebben de ontwerpers van Mosa gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwste collectie Dutch design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer, woonkamer, keuken en hal. Designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten.

Lees ook: 6 x tegelseries voor de badkamer

FotoDutch Design voor het interieur: tegelserie 'Motto by Mosa'

Keuzegemak

Het uitzoeken van de juiste tegel, levert ons allemaal nog wel eens stress op. Binnen het concept van Mosa staat keuzegemak centraal. Ze hebben veel aandacht besteed aan de digitale configurator, interactieve Point of Sale opstellingen in de showrooms. Maar vooral de kant en klare tegelcombinaties voor wand en vloer, in speciaal daarvoor ontwikkelde zuilen gaan ons allemaal helpen bij het samenstellen van de gewenste sfeer. De stijlvolle collectie is tijdloos en geïnspireerd op de eigenschappen van hout, zand en beton.

Bekijk hier de series van Motto by Mosa en vraag informatie aan!

Motto by Mosa

Designed to Last

Informatie aanvragen bij Motto by Mosa

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen