pinterest
De perfecte steak

De perfecte steak

In samenwerking met professionele chefs introduceerde Teka de exclusieve SteakMaster oven. Het is de eerste en wereldwijd enige inbouwoven die in staat is in korte tijd een perfecte steak te bereiden, zoals in een professionele keuken. Het geheim van een perfecte steak zit hem in de hoge temperaturen tijdens de bereiding. Met de SuperPowerfull-Grill bereikt de SteakMaster 700 C en zo ontstaat een perfect resultaat met restaurant kwaliteit. Tot nu toe was een biefstuk dat in een restaurant werd bereid om meerdere reden beter dan een biefstuk thuis. De kennis van de kok, de grilltemperatuur, de uitrusting, de warmteregeling en uiteindelijk de tijd die nodig is voor het koken en reinigen. Met de SteakMaster is dat geen probleem in uw keuken.

De perfecte biefstuk

FotoDe perfecte steak

De eerste stap ter bereiding van de perfecte biefstuk is de temperatuurregeling van het vlees, dit betekent dat het vlees voor het grillen op een optimale temperatuur (35-40C) moet worden gebracht. Daardoor wordt de biefstuk sappig en zacht. Bovendien blijven vitamine, mineralen en proteïne behouden, die een goede en unieke smaak garanderen. Om de beste resultaten te behalen is het belangrijk om de perfecte temperatuur- en tijdcombinatie te vinden. Daardoor wordt onder andere een soort karamelliserende werking op het vlees bereikt waardoor het vlees een lekkere knapperige korst krijgt. Deze reactie wordt het Maillard-reactie genoemd en lukt alleen bij zeer hoge temperaturen. De SteakMaster beschikt over 20 automatische programma’s voor verschillende vleessoorten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de bereiding. Je kiest eenvoudig je lievelingsvlees.

Krachtige multifunctionele oven

FotoDe perfecte steak

De SteakMaster is een complete multifunctionele oven voor dagelijks gebruik. Alle benodigde ovenfuncties en 20 voorgeprogrammeerde, internationale recepten ondersteunen bij de bereiding van je lievelingsgerecht. Door de standaardmaat van 60 cm past de oven in iedere inbouwkeuken. De oven is voorzien van een DualClean reinigingsfunctie. Pyrolyse voor een intensieve en perfecte reiniging, naar keuze in drie stappen. Alternatief kies je voor de HydroClean functie voor een snelle en efficiënte reiniging bij een minimaal energieverbruik.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen