pinterest
Textieldeuren: schuifdeurkasten op maat gemaakt

Textieldeuren: schuifdeurkasten op maat gemaakt

Dé manier om instant knusheid te krijgen, is door gebruik te maken van warme materialen. StoreMax lanceert daarom een geheel nieuw product in de markt waarmee iedereen, voor een betaalbare prijs, een mooie schuifdeurkast op maat kan maken met textiel. Een functioneel én decoratief product om jouw huis gezellig te maken.

Aaibaar textiel

De textieldeuren zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren die een warme sfeer benadrukken. Zo zijn de drie kleuren eigentijds grijs, warm wit en levendig bruin probleemloos in elke interieurstijl te combineren.

FotoTextieldeuren: schuifdeurkasten op maat gemaakt

Het textiel is vervaardigd van 100% polyester waardoor het niet verkleurd, stevig in het frame klemt en eventueel vuil makkelijk te verwijderen is. De achterzijde van het textiel is voorzien van een verduisterende backing. Hierdoor is het materiaal extra stevig en behoud het zijn vorm in het frame. Het grove weefsel aan de voorzijde geeft het textiel een natuurlijk en warm karakter.

Eenvoudig zelf op maat te maken

De textieldeuren kun je zelf naar wens op maat maken, zodat het perfect in jouw ruimte past. De aluminium omlijsting kun je gemakkelijk op maat zagen en het textiel kun je vervolgens met een pees in het frame klemmen en de randen met een schaar afknippen.

Wanneer je de rail ook op maat hebt gezaagd, kun je deze op het plafond en de vloer bevestigen en de deuren er in hangen. En voilà, je kunt genieten van jouw op maat gemaakte textieldeuren.

FotoTextieldeuren: schuifdeurkasten op maat gemaakt

Kijk voor meer informatie hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen