Zo creëer je een interieur dat bij je past!

Bij het creëren van een interieur in jouw eigen, unieke stijl kunnen de meesten van ons wel wat hulp gebruiken. Top-interieurdesigner Leonie Hendrikse en presentator én interieurliefhebber Froukje de Both hebben daarom hun krachten gebundeld in Thuis Best. In dit handige en informatieve boek vind je genoeg tips, tricks en inspiratie om met het interieur aan de slag te gaan. Een heerlijk bladerboek, waar je ook nog eens heel erg vrolijk van wordt!

‘Laat je niet leiden door wat kan, van je verwacht wordt of wat de trend dicteert, maar laat je inspireren door jouw leven en wensen. Vanuit deze filosofie willen wij je helpen vanuit jouw hart je huis in te richten.’ 

Leonie Hendrikse is oprichter van Stock Dutch Design. Zij is elke week te zien in het programma De grote huisverbouwing. Froukje de Both kennen we natuurlijk als presentator van o.a. Eigen Huis & Tuin: lekker leven. Door middel van de gedachte 'Laat je niet leiden door wat je kan, van je verwacht wordt of wat de trend dicteert, maar laat je inspireren door jouw leven en wensen' helpen zij je met dit boek om vanuit jouw hart je huis in te richten.

Heart map & Vision Board

In Thuis Best nodigen Leonie en Froukje je uit om een eigen interieurplan te maken en reiken daarvoor veel waardevols aan: eindeloze inspiratie, spannende interieurbeelden, gerichte opdrachten die helpen helder te krijgen hoe jij wilt wonen door het maken van een Heart Map en Vision Board, kennis uit de praktijk over o.a. verlichting, combineren van materialen, styling en tips om te verduurzamen. 

Froukje de Both met een vision board Thuis Best #thuisbest #interieur #interieurboek

Kortom, alle aspecten passeren de revue met één doel: een THUIS waar jij je op je BEST voelt. Als kers op de taart krijg je een exclusief kijkje in het huis van vier bekende vakvrouwen: Candy Dulfer, Geraldine Kemper, Micky Hoogendijk en Francine Houben. 

Creëer een interieur dat bij je past met Thuis Best. Inspirerend bladerboek vol tips, tricks en inspiratie #thuisbest #interieur #inspiratie

Thuis Best | Leonie Hendrikse & Froukje de Both | ISBN 978 90 230 1677 9 |

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen