pinterest
Thuis met Google Home

Thuis met Google Home

Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, kondigt vandaag aan dat het Philips Hue draadloze verlichtingssysteem zijn Nederlandse samenwerkingsdebuut maakt met Google Home en Google Home Mini, de spraakgestuurde speakers van Google. Na de succesvolle introducties van Google Home in onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland komt de slimme speaker nu ook in Nederland beschikbaar.

Google Assistent

FotoThuis met Google Home

De speaker wordt bediend via de Google Assistent, die je vragen beantwoordt en je helpt om dingen te regelen. De Google Assistent is oproepbaar via meer dan 500 miljoen apparaten, beschikbaar in een veelvoud aan talen en werkt samen met meer dan 5.000 typen slimme apparaten. Consumenten in Nederland kunnen de Google Home en Google Home Mini gebruiken om hun Philips Hue verlichting te regelen. 

Voordeelbundel

FotoThuis met Google Home 

Je kunt je Philips Hue-lampen met Google Home niet alleen in- en uitschakelen, maar ze ook dimmen of instellen op de kleuren waarmee je thuis je ideale sfeer wilt scheppen. Als je bijvoorbeeld de lichtsfeer voor een etentje wilt instellen, vraag Google Home dan: “Hey Google, dim het licht in de eetkamer naar 20 procent.” De ruimte hult zich direct in prettig gedempt licht waarin jij en je gasten zich ontspannen en thuis voelen. En als je thuis de wedstrijd van je favoriete club wilt kijken, kun je je Google Assistent opdracht geven de kamer te verlichten in de kleuren van je club, voor de ultieme wedstrijdbeleving. Om de stap naar slimme spraakgestuurde verlichting gemakkelijk te maken hebben Philips Hue en Google een voordeelbundel samengesteld met een Google Home Mini en een Philips Hue white and color ambiance starter kit (incl. Hue bridge, 3 kleurlampen en 1 dimmer switch). De adviesprijs is 189 euro.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen