pinterest
Tijdloos zwart in de badkamer

Tijdloos zwart in de badkamer

Blomus lanceert dit seizoen een nieuwe reeks producten voor de badkamer. Pure zwarte magie. Producten die de esthetische uitstraling van de badkamer in alle opzichten in balans brengen. De collectie is gemaakt van staal met een titaniumlaag en is niet alleen prachtig zwart, maar tevens bestand tegen corrosie, oxidatie en krassen. Deze collectie kreeg de naam Modo en is ontworpen door Nina Thöming van de Duitse ontwerpstudio Flöz Design.

Klein en zwart

FotoTijdloos zwart in de badkamer 

Modo heeft hetzelfde doel als de Little Black Dress van Chanel: een tijdloos product dat nooit uit de mode raakt.

FotoTijdloos zwart in de badkamer

Modo heeft hetzelfde doel als de Little Black Dress van Chanel: een tijdloos product dat bij elke gelegenheid past en nooit uit de mode raakt. Ontwerpster Nina Thöming heeft overal aan gedacht en heeft alles tot in het kleinste detail geanalyseerd, zodat de badkamer een functioneel en uitgesproken geheel wordt. De uitgebreide collectie is hier het bewijs van en omvat alles van toiletborstels tot een prullenbak, zeepdispenser, spiegel en een tandenborstelhouder.

Nina Thöming is niet alleen verantwoordelijk geweest voor de vormgeving en de afmetingen, maar heeft zich ook gericht op de ergonomische en technische details van Modo. Ze heeft bijvoorbeeld een speciale pomp ontwikkeld voor de zeepdispenser, een pomp die slanker is dan bestaande exemplaren.

Ecologische badkamer

Tegelijkertijd met de lancering van Modo brengt blomus Riva uit, een nieuwe collectie met handdoeken en badmatten.

FotoTijdloos zwart in de badkamer

Riva draait uiteraard om details en hoogwaardige kwaliteit, maar er gaat ook veel aandacht uit naar het milieu. Riva wordt geweven van biologisch katoenen garen en is voorzien van het gewilde GOTS-certificaat (Global Organic Textile Standard). Elke handdoek weegt 700 gram/m2en is daardoor extra zacht en dik. Ze zijn verkrijgbaar in vijf natuurlijke grijstinten en drie afmetingen. De badmatten Piana zijn verkrijgbaar in dezelfde vijf natuurlijke grijstinten en twee afmetingen en de badmatten Twin zijn verkrijgbaar in drie natuurlijke grijstinten en twee afmetingen.

FotoTijdloos zwart in de badkamer

Meer badkamerinspiratie vind je hier

Bron: Blomus

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen