Tips voor de inrichting van je thuiswerkplek

Maak thuis een ideale werkplek met deze verfrissende ideeën van Ikea. Laat je inspireren door de nieuwe opbergmogelijkheden, stoelen, bureaus en lampen. Met een beetje creativiteit is jouw thuiswerkplek straks helemaal perfect.

Eindeloos veelzijdig

Met het handige ALGOT systeem kan je eindeloos variëren met planken en zo extra opbergruimte creëren. De FROSTA kruk plaats je makkelijk onder ieder bureau. En met de TISDAG Led-bureaulamp verbruik je maar liefst 85% minder energie.

Werkplek met opbergsysteem Algot van Ikea

Een stijlvolle thuiswerkplek

Op de FEODOR bureaustoel met armleuningen kun je heerlijk dagdromen. Gelukkig is je focus gauw terug dankzij de stijlvolle BAROMETER bureaulamp. Klaar met werken? Berg je spullen op in deze grijze KVARNIK doos met deksel.

Ikea thuiswerkplek met bureau en Feodor bureaustoel

Zitten of staan

Wil je zitten of staan? Met het SKARSTA bureau kan je het helemaal zelf bepalen. In combinatie met NILSERIK tekenkruk ben je helemaal flexibel in je werkhouding. Je spullen berg je op in het leuke HELMER ladeblok op wielen.

Met het SKARSTA bureau van Ikea kan je zittend en staand werken. In combinatie met NILSERIK tekenkruk ben je helemaal flexibel in je werkhouding. Je spullen berg je op in het leuke HELMER ladeblok op wielen.

Serene werkplek

Op je thuiswerkplek kom je helemaal tot rust aan dit LISABO bureau in combinatie met de VÅGSBERG / SPORREN bureaustoel. Handig; de wielen remmen automatisch als de stoel niet wordt gebruikt. Is de batterij van je smartphone bijna leeg? Opladen gaat draadloos dankzij de handige RIGGAD bureaulamp.

Werkplek van Ikea met LISABO bureau in combinatie met de VÅGSBERG / SPORREN bureaustoel. Handig; de wielen remmen automatisch als de stoel niet wordt gebruikt. Is de batterij van je smartphone bijna leeg? Opladen gaat draadloos dankzij de handige RIGGAD bureaulamp.

Hip en creatief

De turquoise ROBERGET bureaustoel geeft je vast extra inspiratie als je thuis werkt. Je kunt natuurlijk ook de TORNLIDEN / ODDVALD tafel als bureau gebruiken. En wat dacht je van de MAGGA mand van zeegras als papierbak?

De turquoise ROBERGET bureaustoel van Ikea geeft je vast extra inspiratie als je thuis werkt. Je kunt natuurlijk ook de TORNLIDEN / ODDVALD tafel als bureau gebruiken. En wat dacht je van de MAGGA mand van zeegras als papierbak?

Thuiswerkplek voor twee personen met inrichting van Ikea

BROCHURE AANVRAGEN

RestyleXL -
RestyleXL

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen