pinterest
Met TotalStone Bricks in zelf een "muur metselen"

Met TotalStone Bricks in zelf een "muur metselen"

“Wat een prachtige stenen muur heb jij! Dat heeft vast veel geld en moeite gekost?”, is een opmerking die gebruikers van Bricks vaak te horen krijgen. Die bewonderaars mogen lekker in de waan blijven, maar het eerlijke antwoord op de vraag is:nee. Het geheim zit ‘m in de combinatie van de krachtige en sfeervolle uitstraling van stenen uit de natuur met extra materialen die de stenen licht en kleurhoudend maken. Bricks zijn reproducties van baksteen, natuursteen en rotsblokken, die bestaan uit een hoge kwaliteit cement, een licht hulpmateriaal en een afgewerkte pigmentkleur die elke steen uniek maakt. Door de materiaalkeuze wegen Bricks tussen de twintig en veertig kilogram per vierkante meter. En dat maakt van het transporteren, bevestigen én het opslaan van de stenen een simpele klus. De strips zijn met lijm of kit eenvoudig op alle soorten wanden, gevels en plafonds te bevestigen. Bricks kun je bovendien gemakkelijk op maat maken en netjes laten aansluiten op randen, kozijnen, lijsten en andere materialen.

Negentig kleuren

Door een dikte die tussen de 2,5 en 3,5 centimeter varieert én de natuurgetrouwe kleuren, zijn Bricks niet van originele stenen te onderscheiden. Elke echte steen heeft zijn eigen structuur en eigen kleur, zijn eigen karakter. Daarom kent het Bricks concept zeven verschillende designs met in totaal 22 varianten en maar liefst negentig verschillende kleuren. Die kleuren zijn ook nog eens op verzoek aan te passen. Op die manier geeft TotalStone een keuzemogelijkheid tussen allerlei soorten en kleuren leisteen, kalksteen, kiezelsteen, baksteen, mozaïeksteen en grote en gehouwen stenen.

Ook buitenshuis

Bricks zijn aan uitgebreide tests onderworpen, waaruit blijkt dat de kleurechtheid, geluidsabsorptie en warmte-isolatie onder meerdere weersomstandigheden op peil blijven. Bricks zijn hierdoor niet alleen een prima optie voor binnenshuis, ook voor uw tuin zijn de steenstrips een sierlijke en duurzame verrijking.

Stonepanels

Voor mensen die veel ruimte hebben en daar mooie grote stenen wanden in willen plaatsen, heeft TotalStone een ander passend product: TotalStone Panelen. Dat zijn grote kunststof panelen, afgewerkt met natuursteengruis, waardoor ze de uitstraling hebben van een gemetselde muur. 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen