pinterest
Trend: ook schakelaars in mat zwart

Trend: ook schakelaars in mat zwart

Minimalistisch, strak en zwart. Dat doet het altijd goed in een interieur. Hoewel zwart de trend is, is het ook tijdloos. Daar speelt het schakelaarprogramma Gira E2 op in met het minimale design met strakke vormgeving. De markante accenten op de wand vormen een duidelijk statement. Inspelend op de trend om matzwart toe te passen in het interieur introduceert Gira het schakelaarprogramma nu ook in mat zwart.

Mat zwart

FotoTrend: ook schakelaars in mat zwart

Tot nu toe was dit model verkrijgbaar in edelstaal en in thermoplast in de kleuren zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, aluminium gelakt en antraciet. Gira heeft de wens van vele opdrachtgevers en architecten in vervulling laten gaan en biedt deze designklassieker ook aan in mat zwart. Zwart komt enerzijds donker over, maar anderzijds ook edel, puur, elegant en modern. Architecten en binnenhuisarchitecten houden van de spanningen en de energie die in het zwart verborgen zijn. Zwarte accessoires accentueren een moderne inrichting. Ze worden vaak gecombineerd met wit, grijs of lichte tinten. Gira E2 in zwart mat komt zowel op witte als op donkere muren goed tot zijn recht en past bij luxueuze interieurs – zowel privé als zakelijk.

Techniek en besturing

FotoTrend: ook schakelaars in mat zwart

Gira E2 overtuigt niet alleen met de nieuwe trendkleur zwart mat, maar ook met de techniek achter de basiselementen. Dankzij het Gira System 55 omvat het assortiment naast schakelaars en wandcontactdozen vele andere elektronische componenten, bijvoorbeeld jaloeziebesturingsknoppen, data- en communicatie-aansluittechniek alsook talrijke functies van de deurcommunicatie en het KNX systeem, en bovendien modules van Gira eNet, zoals de draadloze wandzender. In totaal zijn het meer dan 300 functies van de moderne gebouwentechniek, die meer wooncomfort, meer veiligheid en meer duurzaamheid garanderen.

Designconfigurator

FotoTrend: ook schakelaars in mat zwart

Gira heeft een designconfigurator waarmee men snel en eenvoudig een realistische indruk van hoe het schakelaarprogramma Gira E2 eruitziet in de werkelijke omgeving en of dit past bij de individuele woonstijl. De Gira designconfigurator kan online worden opgeroepen en is als gratis app verkrijgbaar voor mobiele apparaten met iOS en Android

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen