pinterest
Trendkleur terracotta in je interieur

Trendkleur terracotta in je interieur

Terracotta is een kleur die nooit verveeld en altijd een warme touch geeft aan het interieur. Doordat er veel verschillende tinten zijn, is hij gemakkelijk te combineren. Geen wonder dat deze kleur als trendkleur wordt aangeduid. In dit artikel laten we je zien wat de mogelijkheden zijn met terracotta in het interieur.

Bijzondere uitstraling

FotoTrendkleur terracotta in je interieur

Terracotta is een kleur met een eigen persoonlijkheid, met een bijzondere uitstraling. Deze tint is warm en cosy en heeft een zeer nauwe band met de natuur. Umber is de tijdloze, rebelse rode variant van de collectie Kraftizen van Dekton® by Cosentino. De schoonheid van handwerk, dat is waar de collectie voor staat. Een eerbetoon aan de meesters en de technieken door de eeuwen heen!

Superzacht

FotoTrendkleur terracotta in je interieur

Ook binnen de blomus collectie is terracotta dit jaar een van de trendkleuren. Deze kleur komt onder andere terug in de superzachte kussencollectie. Geef je bank of bed een verfijnde uitstraling met deze prachtige fluwelen kussenhoezen. Combineer verschillende kleuren en afmetingen met elkaar voor een speels effect.

Inspirerend

FotoTrendkleur terracotta in je interieur

De warme kastanjebruine tint Alizarin is de kleur van het jaar 2023 van Graham & Brown. Een allesomvattende tint, donker genoeg om kleur en diepte in een ruimte te brengen, maar tegelijkertijd is het ook een opbeurende en inspirerende tint die een creatief alternatief biedt voor de grijze en beige tinten.

Stijlvormend

FotoTrendkleur terracotta in je interieur

Lederen meubels met een terracotta look zijn dit najaar prachtig te combineren in het interieur. Zoals de ‘lounge chair’ van Rolf Benz, MEG SOFT, die plek biedt voor een creatieve break. Op meesterlijke wijze ergonomisch en tegelijkertijd stijlvormend. Zonder een klassieke relax fauteuil te zijn, overtuigt de stoel door zijn organische look met nonchalant doorgestikte naden aan de binnenkant van de zitting.

Oosterse sfeer

FotoTrendkleur terracotta in je interieur

Terracotta brengt in de badkamer een waanzinnige Oosterse sfeer. Met de betonnen wastafels en bad van Detremmerie in deze kleur breng je het gevoel van de oosterse badhuizen in je eigen badkamer. Prachtig in combinatie met groene planten en zwarte kranen. Ze zijn er in allerlei vormen en maten.

Individueel accent

FotoTrendkleur terracotta in je interieur

Terracotta zorgt ook in de keuken voor een eyecatcher, zoals hier bij de innovatieve kookveldafzuiging in het midden van de kookplaat. BORA Pure legt een individueel accent in elke keuken en is beschikbaar in 6 kleuren waaronder de uitvoering in terracotta. Met deze kookplaat kunnen persoonlijke voorkeuren in iedere keuken worden geïntegreerd en een optimale afzuiging en schone lucht is gegarandeerd. 

Lees ook: Design en kleur van het jaar

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen