pinterest
Trends in raambekleding

Trends in raambekleding

Raamdecoratie is niet alleen functioneel, het brengt ook de juiste sfeer in de ruimte. Wat de juiste raambekleding voor jouw huis is, is dan ook een hele persoonlijke keuze, die niet voor iedereen even gemakkellijk is. Van shutters tot gordijnen of folds en dan zijn er nog eindeloos veel kleuren en materialen. Ben je van plan je woning te restylen, dan zoek je natuurlijk wel raambekleding volgens de laatste woontrends.

Natuur in huis

Houten shutters en jaloezieën zijn een perfecte match met de laatste interieurtrends. Functionele en stijlvolle raambekleding: tijdloos en een mooie zonwering voor je ramen. Doordat je de lamellen kan kantelen, draaien of de panelen kan openzetten, regelen ze de lichtinval. Ideaal om het zonlicht met één beweging binnen te laten of buiten te sluiten én om de privacy in huis te regelen. 

Houten shutters brengen de natuur in huis, dus kies je ook voor raamdecoratie gemaakt van duurzaam hout. JASNO shutters en blinds zijn gemaakt van duurzaam Paulownia hout, een lichte en stevige houtsoort. Door de zichtbare nerfstructuur van het hout krijgen je ramen én de ruimte een exclusieve uitstraling. 

FotoTrends in raambekleding

Jasno shutters

Klaar voor de toekomst

We leven in een tijd die steeds meer geautomatiseerd is en waar gemak en comfort in huis een grote rol speelt. Huizen worden daarom steeds ‘slimmer’ gemaakt. Zo gaat bijvoorbeeld rond een ingesteld tijdstip alle verlichting in huis uit of past een slimme thermostaat zelf de temperatuur aan.

Ook houten blinds en folds gaan met de tijd mee en zijn tegenwoordig eenvoudig en snel te bedienen. Zo doe je vanuit je luie stoel met een Dooya afstandsbediening de jaloezieën en vouwgordijnen met één druk op de knop open en weer dicht. De lamellen van de jaloezieën kun je ook in de gewenste stand zetten. Ideaal om snel even die vervelende zon uit je gezicht te verwijderen zonder op te staan. Klik, weg irritatie!

FotoTrends in raambekleding

Jasno Folds

Luxe uitstraling

Raambekleding maakt een ruimte helemaal af en is heel geschikt om een mooi statement mee te maken. Kies bijvoorbeeld voor shutters in een contrasterende kleur. Je geeft je interieur hiermee een echte upgrade met een luxe uitstraling.

FotoTrends in raambekleding

Het raam als blikvanger

Speciale raamvormen zijn een opkomende trend en het raam zal steeds vaker een eyecatcher zijn. Shutters kunnen op maat gemaakt worden voor ronde en puntige ramen, maar ook voor hoge ramen en brede ramen. Let op: het product moet natuurlijk wel perfect aansluiten op het raam, zodat je raambekleding isoleert. Wanneer je de lamellen sluit, is er weinig warmteverlies.

FotoTrends in raambekleding

Ook fijn van shutters: door de stevigheid van de materialen zijn ze in de winter geschikt om het raam te beschermen tegen storm en andere slechte weersomstandigheden. Dus maatwerk en oog voor detail zijn het sleutelwoord! 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen