pinterest
Ultiem relaxen met deze mooie tuinmeubelen

Ultiem relaxen met deze mooie tuinmeubelen

De lente is in aantocht! De zon laat zich weer wat vaker zien, de dagen worden langer en de temperatuur aangenamer. Het is de hoogste tijd om plannen te maken voor de tuin. Ga aan de slag met je terras om het heerlijk comfortabel te maken voor een lang seizoen in de buitenlucht.

Nu is het niet meer van deze tijd om op harde, houten stoelen te zitten op je terras. Comfort is de trend! We gaan relaxen op comfortabele loungesets met zachte kussens en uitgebreid tafelen onder de sterrenhemel. Aangezien deze laatste niet voldoende verlichting geeft, hebben we tuinlampen nodig die flexibel kunnen worden aangepast. Alles om super comfortabel onze vrije tijd buiten te kunnen doorbrengen, het liefst tot 's avonds laat. Het nieuwe seizoen wordt door blomus ingevuld met nieuwe meubels en lampen voor terras, balkon of tuin. Die willen wij wel!

Staycation

FotoUltiem relaxen met deze mooie tuinmeubelen

In het nieuwe loungemeubilair van blomus neem je pauze, kom je tot rust, vallen je ogen zachtjes dicht. Loungebed Stay is ontworpen om van je outdoor ruimte, ook op kille dagen, de place to be te maken.

FotoUltiem relaxen met deze mooie tuinmeubelen

De stijlvolle blomus collectie bestaat uit een lounger in twee maten en een daybed in twee maten, maar ook uit poefs en kussens van sneldrogende stoffen in drie grijsachtige tinten, bestand tegen zon, regen en wind. Er is ook een ronde bijzettafel die qua uitstraling en afmetingen past bij de meubels, zo is glas altijd binnen handbereik.

FotoUltiem relaxen met deze mooie tuinmeubelen

Verlichting all over the place

En als de avond valt, blijven we heerlijk lang buiten met tuinlampen die ook binnen niet zouden misstaan. 

FotoUltiem relaxen met deze mooie tuinmeubelen

De nieuwe blomus lamp is er in drie maten met drie functies, zodat hij kan staan, liggen en hangen. De inspiratie achter de lamp komt van de straatverlichting van Berlijn. Oplaadbaar en draadloos, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

FotoUltiem relaxen met deze mooie tuinmeubelen

De verlichting is gemaakt van 100% aluminium en gepoedercoat om het een uniform en stabiel oppervlak te geven. Er zijn drie mogelijke niveaus van helderheid, evenals een keuze uit een warm of een koel licht. 

Wij zien onszelf al helemaal zitten. Laat de zomer maar komen!

Meer tuininspiratie vind je hier

FotoUltiem relaxen met deze mooie tuinmeubelen

www.blomus.com

Informatie aanvragen bij Bath & Living

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen