pinterest
Tuinslang 2.0

Tuinslang 2.0

Juist nu de klimaatverandering regelmatig leidt tot lange periodes van droogte, gebruik je de tuinslang vaker om de planten water te geven. Om struikelpartijen te voorkomen en om de slang na gebruik zonder vieze handen netjes op te bergen, presenteert GARDENA nieuwe tuinhulpen: wandslangenboxen met moderne, witgrijze behuizing en extra stabiele slangenwagens. Aan de nieuwe generatie watergereedschappen worden tevens metalen koppelstukken voor aan de kraan en slang toegevoegd.

Wandslangenbox

FotoTuinslang 2.0

De nieuwe City Gardening slangenhouder is 180° draaibaar en neemt amper ruimte in. De waterslang trek je uit de compacte houder en je kunt beginnen met sproeien. Klaar? Geef een korte ruk aan de slang en hij rolt dankzij een geïntegreerd veermechanisme vanzelf gelijkmatig op. De nieuwe wandslangenbox is verkrijgbaar als complete set met 15 meter tuinslang, 2 meter aansluitslang, broes, muurhouder en bevestigingsmateriaal. Er zijn ook wandslangenboxen verkrijgbaar met een tuinslang van 25 en 35 meter lengte.

Slangenwagens

FotoTuinslang 2.0

GARDENA presenteert nieuwe AquaRoll slangenwagens. Ze bieden plek aan tuinslangen van 40, 60 of 100 meter lengte. Uniek is de zogenoemde Kick&Stand-functie die maximale stabiliteit garandeert. Zelfs als de slang helemaal is uitgerold blijft de wagen stevig overeind staan doordat de wielen van de grond gedrukt worden. Of je nu links- of rechtshandig bent, oprollen van de tuinslang gaat vervolgens zeer eenvoudig met de inklapbare handgreep. Afhankelijk van het model zijn de slangenwagens voorzien van een geleider. De tuinslang wordt daarmee automatisch gelijkmatig opgerold. De hoogte van de comfortabele duwboom is telescopisch aan te passen aan je eigen lichaamslengte. De wagens voor 60 en 100 meter tuinslang zijn voorzien van grote profielwielen voor optimale mobiliteit.

Druppelstop en vorstbestendig

FotoTuinslang 2.0

Het Original GARDENA Systeem (OGS) bestaat in 2018 50 jaar. Met het kliksysteem creëer je een lekvrije verbinding tussen kraan, slang, spuit en andere accessoires. De nieuwe generatie OGS is volledig vorstbestendig. Een belangrijke innovatie en een uitkomst voor actieve tuiniers. Daarnaast zijn alle accessoires voorzien van een druppelstop. Ben je klaar met watergeven? Dan komt er geen druppel meer uit. Ook niet tijdens het oprollen van de tuinslang. In het jubileumjaar completeert GARDENA bovendien de nieuwe generatie Premium-koppelingen met een kraanstuk, slangstuk en waterstop. Ze zijn gemaakt hoogwaardig metaal en kunststof.

Wil je meer informatie over tuinverzorging, kijk dan hier.

Wil je Gardena accessoires kopen kijk dan eens bij BOL.COM

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen