Nieuw tuinsysteem: click & geniet!

Nieuw tuinsysteem: click & geniet!

Is jouw tuin al klaar voor de zomer? Dan ben je klaar voor de finisching touch: tuin accessoires! ClickUp! is een nieuw all season lifestyle systeem van GARDENA voor de tuin. De basis is een steel van duurzaam FSC-gecertificeerd larikshout. Daarop bevestig je accessoires zoals een insectenhotel, vogelvoederstation, regenmeter, fakkel of plantenbak. Dat gaat met een eenvoudig klikmechanisme dat zorgt voor een stevige verbinding zonder speling.

Insectenhotel gardena Clickup #insectenhotel #insecten #bijen #tuin #tuinidee #tuininspiratie
Insectenhotel

Het ClickUp! Insectenhotel is een nuttige blikvanger in de tuin. Er zijn vier verschillende ‘kamers’ voor bijvoorbeeld wilde bijen, vlinders en lieveheersbeestjes. Het Insectenhotel heeft een eigentijdse, strakke vormgeving en is gemaakt van duurzaam FSC-hout en kunststof. Frames rondom de vier ‘kamers’ bieden bescherming tegen weersinvloeden. Insecten kunnen er ook tijdens de wintermaanden verblijven.

Vogelrestaurant #vogels #tuin #vogel #vogelvoer #vogelvoerhouder #vogelvoederstation
Vogelrestaurant

De ClickUp! Vogelvoederstation nodigt vogels uit om aan tafel te gaan, ook buiten de wintermaanden om. Het vogelrestaurant is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een eigentijdse, strakke vormgeving. Het vogelvoer is beschermd tegen neerslag (regen en sneeuw), kan gemakkelijk worden bijgevuld en is het voerstation eenvoudig schoon te maken.

Plantenbak met clickup systeem van Gardena #plantenbak #tuin #clickup #tuinidee #tuininspiratie
Plantenbak

Met de Plantenbak op de steel krijgt de border een extra dimensie. De witte schaal heeft een diameter van 25 cm, is 15 cm diep en gemaakt van hoogwaardig kunststof. Gaatjes onderin de schaal zorgen ervoor dat het overtollig (giet)water weg kan vloeien.

Regenmeter tuin Gardena clickup #regenmeter #tuin #wateroverlast #watermanagement #tuinidee #tuininspiratie
Regenmeter

Met de Regenmeter breng je in kaart hoeveel hemelwater er in jouw tuin is gevallen. Erg handig, want bijvoorbeeld KNMI en andere meteorologische instellingen geven geen inzicht in lokale buien. De Regenmeter heeft een duidelijk afleesbare schaal (van 0 tot 100 liter per vierkante meter). Je kunt ‘m ook eenvoudig legen: losklikken, water eruit en weer vastklikken. Lees hier meer over watermanagement in de tuin.

TuinfakkelGardena clickup #tuin #fakkel #tuinfakkel #gardena #tuinverlichting #tuinidee
Fakkel

De ClickUp! Fakkel maakt avonden in de tuin nog mooier en sfeervoller. Het moderne, strakke ontwerp beschermt de vlam tegen weer en wind. Je vult ‘m eenvoudig met lampenolie (350 ml), goed voor circa 6 branduren. De ClickUp! Fakkkel is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een mechanisme om de vlam veilig te doven.

Het nieuwe tuinsysteem is gebaseerd op het bekende watergeefsysteem waarbij je een tuinslang met één klik aansluit op de kraan voor een vaste en lekvrije verbinding. GARDENA geeft 5 jaar garantie op alle onderdelen van het ClickUp! systeem. Het systeem is verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops voor € 15,99 (steel) en accessoires vanaf € 15,99 (regenmeter/plantenbak).

Kijk voor meer informatie op www.gardena.com.

Ga voor meer tuininspiratie naar uw-tuin.nl


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen