Ultiem naslagwerk over muurbekleding

Wonderful Wallcoverings is het ultieme naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in muurbekleding. Het prachtige fotoboek is een ode aan behang in alle soorten, maten, designs en materialen. Het is inspirerend en doet je anders kijken naar je eigen muren.

Reliëf en echte stof

Muurbekleding bestaat al lang niet meer uit bloemetjesbehang dat alleen is aangebracht om de kamer kleur te geven. Nieuwe designs en andere technieken zorgen voor ontzettend veel mogelijkheden, zoals muren die bedekt zijn met reliëf, verschillende texturen en behang dat is gemaakt van echte stof. Dit boek gaat verder dan je fantasie rijk is.

Kunst op de muur

Herhalende patronen, neutrale kleuren en lijkend op een kunstwerk. Je kunt je muren zo invullen als je zelf wilt. Dit boek geeft je voldoende voorbeelden. Ontdek ook de schitterende voorbeelden in de meest uiteenlopende stijlen en zie hoe de juiste muurbekleding van elke ruimte een uniek project maakt. Het boek bevat praktische informatie en DIY om zelf aan de slag te gaan. Interieurdesigners geven hun geheimen prijs en delen tips met je.

Afwerking: Hardback
Aantal pagina's: 256
Afmetingen: 287x236
EAN: 9789401483636
Uitgever: Lannoo

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen