pinterest
Urban jungle trend in 2018

Urban jungle trend in 2018

Zagen we eerder dit jaar al de kamerplanten weer verschijnen in huis, nu weten we dat deze jungletrend zich nog wel even doorzet. In 2018 speelt Urban Jungle nog steeds een belangrijke rol in het interieur. De botanische prints zijn nu ook leverbaar op de keramische tegels van Ornamenta.  

Tropische sferen

FotoUrban jungle trend in 2018

Urban Jungle betekent groen, heel veel groen. Tropische planten en dieren op gordijnen, tapijten, meubels en behang zijn leuk in de lounge of lobby. In de badkamer, achter de bar en in de sauna zijn tegels de ideale ondergrond voor botanische prints. 

Jungle Animaliér

FotoUrban jungle trend in 2018

Ornamenta combineert flora en fauna in de Jungle Animaliér tegelcollectie. Het dessin van de Flora Equatoriale is gemaakt met gemengde technieken van aquarel, potlood en inkt. Alle prints, ook de luipaard- en zebra designs zijn oneindig, ze lopen door op elke tegel.

De weelderige kleuren slingeren je de wildernis in

Ornamenta gebruikt een combinatie van zeefdruktechniek en Digital HD printing op de tegels met formaat 60x60 cm. De weelderige kleuren slingeren je de wildernis in. Ornamenta is een grote tegelfabrikant uit Italië die ambacht combineert met technologie. Het bedrijf creëert trendy keramische tegels met een twist. Met Ornamenta zijn tegels nooit meer saai.

FotoUrban jungle trend in 2018

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen