pinterest
Valentijn in de keuken

Valentijn in de keuken

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Le Creuset, de Franse fabrikant van kwaliteitspannen, haar assortiment hartvormige keukengerei uitgebreid. Naast het gietijzeren pannetje is er nu ook een aardewerken bakvorm, een minipannetje en een ovenschaal verkrijgbaar. Bovendien heeft de rode siliconen onderzetter de vorm van een hart gekregen. Passie in de keuken

Geëmailleerd gietijzer

Het hartvormige pannetje met ludieke vleugeltjes als handvaten is van gietijzer en toepasselijk rood geëmailleerd. Het heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als het overige geëmailleerd gietijzer van Le Creuset, wat betekent volledige warmteverdeling en daarmee optimaal behoud van smaak- en voedingsstoffen. Dit product is ideaal voor kleine stoofgerechten en het serveren van bijvoorbeeld soep. De vorm en kleur zijn zo leuk, dat het pannetje zo op tafel gezet kan worden als sfeerverhogend object.

FotoValentijn in de keuken                                 

Aardewerk

Ook het aardewerk van Le Creuset is duurzaam. Het barst, krast of schilfert niet en is vaatwasser bestendig. Deze ludieke hartvormige mini cocottes zijn geschikt voor zowel warme als koude éénpersoonsgerechtjes. Ideaal voor een liefdesdessert. De taartvormen zijn geschikt voor zowel hartige als zoete taarten. Al het aardewerk van Le Creuset is, net als het gietijzer, dubbelgeëmailleerd, gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma's. Handig om te weten dat op het aardewerk vijf jaar garantie wordt gegeven door de fabriek.

FotoValentijn in de keuken 

Sillicone hartjes  

Silicone is een bijna onmisbaar bij het gebruik van gietijzer. Deze onderzetter kan ook als pannenlap dienen. Hij is hittebestendig tot 425°C, is ijzersterk en zeer flexibel. Hij is makkelijk te reinigen in de vaatwasser.

FotoValentijn in de keuken  

FotoValentijn in de keuken

Meer weten over koken en keukens, bekijk het hier

Bron le Creuset

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen