pinterest
Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten

De afgelopen 20 jaar heeft het buitenleven een heel andere vorm gekregen. De outdoor mogelijkheden zijn steeds verder uitgebreid in een stijl die heel gemakkelijk van binnen naar buiten gaat en terug. Daarbij bepalen tuinmeubelen en accessoires in echte materialen de sfeer, denk daarbij aan  zoals hout, leer, linnen, bamboe, touw, jute, rotan, riet en de textiellook.

Comfortabele en schaduwrijke plek

Het comfort buiten doet ook niet meer onder voor binnen. Naast fijne loungebanken, kussens en buitentapijten, zorgt de hedendaagse zonwering ervoor dat je heel gemakkelijk een comfortabele en schaduwrijke plek creëert om te ontspannen op een warme zomerdag.

FotoVan binnen naar buiten

We willen ons graag door een fijne sfeer laten omringen in een stijlvolle omgeving die past bij de gezinssamenstelling

Styliste Maartje Knipscheer van Luxaflex vertelt hier graag meer over:

"Er wordt gekozen voor mooi en charmant buiten zitten, passend bij binnen. Stijlen worden met veel plezier doorgetrokken van binnen naar buiten en materialen worden veranderd van samenstelling. Deze moeten steviger zijn en bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden. En dat is tegenwoordig heel goed mogelijk plus ook zeker betaalbaar. Al met al willen we ons graag door een fijne sfeer laten omringen in een stijlvolle omgeving met mooie planten, fraaie tegels en meubels die passen bij jouw gezinssamenstelling."

FotoVan binnen naar buiten

Ook Luxaflex® volgt de interieurtrends en vertaalt deze naar buiten. Om ervoor te zorgen dat binnen met buiten matcht, heeft Luxaflex zonneschermen die perfect passen bij de stijl van jouw deur- of raamkozijnen. Ze zijn leverbaar in zwart, wit of iedere RAL-kleur die bij je past. Voor het doek kun je kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.

Andere voordelen zijn dat deze terraszonwering eenvoudig te monteren is en uv-straling buiten houdt, waardoor jouw meubels beschermd worden tegen verkleuring

Luxaflex screen-collectie

FotoVan binnen naar buiten

In de nieuwe screen-collectie van Luxaflex zijn extra items opgenomen met een natuurlijke textiele uitstraling. Op die manier zijn deze passender bij jouw stijl en ook eenvoudig te combineren met de acryldoeken collectie van onze vernieuwde terrasschermen.

Meer tuininspiratie? Kijk dan hier

Bron: www.Luxaflex.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen