pinterest
Je eigen Van Gogh thuis

Je eigen Van Gogh thuis

Je eigen Van Gogh thuis. Hoe gaaf is dat! Het Van Gogh Museum heeft namelijk een uitgebreide collectie voor in huis. Kan je huis een dramatisch statement aan? Ga dan bijvoorbeeld Vincent van Gogh 'all the way', met het prachtige behang uit de BN Walls collectie. De kleurrijke werken van Vincent van Gogh vol schitterende details vormen de basis voor deze unieke collectie behang ontwikkeld in samenwerking met het Nederlandse BN Walls.

3D Van Gogh

FotoJe eigen Van Gogh thuis 

Naast de 2D behangcollectie, die al verkrijgbaar was via de online museumshop is nu ook de 3D behangcollectie verkrijgbaar. Het 3D fotobehang is geprint op uniek en exclusief Van Gogh substraat: op deze 3D print zie en voel je de penseelstreek van Van Gogh. Het behang is licht-en vochtbestendig en gemakkelijk aan te brengen. Middels de online museumshop kan je ook de plakinstructies downloaden. Dit 3D behang voegt echt wat toe aan je huis. 

Skateroom

FotoJe eigen Van Gogh thuis

Wil je wel 'kunstig' maar iets subtieler? Dan heeft het Van Gogh Museum ook mooie collecties om op te hangen áán de muur. Onze persoonlijke favoriet is de skateboard art met master pieces van Vincent van Gogh die Art for Social Impact skateboardproducent The Skateroom en het Van Gogh Museum recentelijk samen lanceerden. Een gedeelte van de verkoop van de The Skateroom x Van Gogh Museum collectie draagt bij aan het goede doel Skateistan

Papier en canvas

FotoJe eigen Van Gogh thuis 

Ook leuk en zo subtiel óf groots als je het zelf hebben wilt, zijn de Prints On Demand (POD) van het Van Gogh Museum. Met de digitale Printing On Demand service van de online shop van het Van Gogh Museum, heb je in een rap tempo een Van Gogh aan je muur. In de Van Gogh Museum webshop vind je meer dan 200 van Van Goghs meesterwerken. Je kunt kiezen uit drie verschillende materialen om je favoriete Van Gogh op te laten printen: papier, canvas of een dibondplaat. Kies een formaat: (S, M of L) en indien gewenst een lijst. Et voilà, een aantal dagen later heb jij je Van Gogh in huis want de Van Gogh Museumshop bezorgt je 'masterpiece' veilig en snel bij je aan de deur.

Bedtextiel

FotoJe eigen Van Gogh thuis

Wil je liever om de zoveel tijd van kunstwerk in je huis wisselen? Dan is het hoogwaardige bedtextiel die het Nederlandse textielbedrijf Bedding House in samenwerking met Van Gogh Museum lanceerde, een mooie manier om in een handomdraai de wow-factor in je slaapkamer te creëren. Met al je #vangoghathome aankopen via de online shop van het Van Gogh Museum steun je het werk van het Van Gogh Museum. Geniet van je huis, maak het je thuis en maak het #vangoghathome.

Neem eens een kijkje in de Van Gogh online Museumshop

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen