pinterest
Van kavel tot droomhuis, bezoek de Beurs Eigen Huis

Van kavel tot droomhuis, bezoek de Beurs Eigen Huis

Heb je bouw- of verbouwplannen? Als je goed geïnformeerd wilt starten met het bouwen of verbouwen van je woning, is Beurs Eigen Huis dé plek om informatie in te winnen. Met meer dan 250 experts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt. Werkelijk alle woonvragen worden tijdens een beursbezoek beantwoord. Wil je de badkamer uitbreiden? Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wil je een nieuwe keuken, stalen deuren, de tuin opnieuw aanleggen of een kantoor aan huis? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag.


FotoVan kavel tot droomhuis, bezoek de Beurs Eigen Huis

Heb je (nog) geen concrete plannen, maar wil je vooral inspiratie opdoen? Dan kan dat ook. Beurs Eigen Huis barst van de inspirerende ondernemers die je op (ver)bouw- en woongebied verrassen met trendsettende, of juist hele klassieke vondsten. Je ontmoet er bevlogen vakmensen die maar één ding willen: jouw huis omtoveren tot een droomhuis. En als het even kan, maken ze het nog hartstikke duurzaam ook.

Kaarten met korting

Beurs Eigen Huis is al 25 edities dé plek waar dromen voor het (ver)bouwen van een eigen huis werkelijkheid worden. Bestel je gratis tickets voor de jubileumeditie op 22, 23 en 24 maart 2024 in de Jaarbeurs Utrecht via beurseigenhuis.nl/tickets met kortingscode: BWM@24. 

We wensen je veel inspiratie!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen