pinterest
Maximaliseer het daglicht

Maximaliseer het daglicht

Nu de dagen weer vroeger beginnen en het langer licht blijft, willen we het daglicht naar binnen zuigen. Interieurontwerpers zeggen dat natuurlijk licht onbetaalbaar is als het gaat om het ontwerp van een huis. Met het nieuwe VELUX STUDIO dakraam zijn al deze kenmerken nu binnen handbereik. Dit esthetische geheel van drie dakramen in één zorgt voor een mooi en strak aanzicht dat het uitzicht vergroot en de ruimte met natuurlijk licht en frisse lucht overspoelt. Het maakt van iedere kamer een fijne en gezonde ruimte.

Maximaliseer het daglicht

FotoMaximaliseer het daglicht 

Door de slanke kozijnen komt er door het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam wel 23% meer natuurlijk licht binnen dan bij drie los naast elkaar geplaatste dakramen met dezelfde afmetingen. Door het extra gevoel van comfort, welzijn en ruimtelijkheid dat deze combinatie van dakramen creëert, geniet je nog meer van je tijd in huis. Het is een perfecte oplossing voor in de uitbouw van je woonkamer en andere ruimtes waar veel daglicht en frisse lucht belangrijk zijn, zoals werkkamers, kinderspeelkamers en slaapkamers. Plaats het dakraam boven een eettafel in de keuken en kijk naar de wolken terwijl je eet of zet de bank in de woonkamer onder het dakraam, zodat je naar de sterren kijkend geniet van welverdiende ontspanning.

Strak ontwerp en meer uitzicht

FotoMaximaliseer het daglicht

Door de slanke kozijnen biedt dit esthetische 3-in-1 dakraam extra veel uitzicht en de uitzonderlijke isolatie- en ventilatiemogelijkheden zorgen voor maximaal comfort. Met drie dakramen voor de prijs van twee en een eenvoudigere en betaalbaardere montage maakt deze daglichtoplossing een licht, helder en ruim interieur nog haalbaarder. “Mensen zijn vaak verrast dat het realiseren van meer daglicht- en ventilatiemogelijkheden in huis relatief snel en eenvoudig is en niet veel hoeft te kosten, in vergelijking met andere verbouwings- of inrichtingskosten. Door drie dakramen in één te combineren is ons nieuwe VELUX STUDIO dakraam een betaalbare daglichtoplossing die waarde toevoegt aan een huis en die eenvoudiger en dus tegen lagere kosten kan worden geplaatst,” aldus Vince Kers, productmanager bij VELUX Nederland.

Comfort en bedieningsgemak

FotoMaximaliseer het daglicht 

Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam bestaat uit twee te openen en een vast dakraam in één frame. De buitenzijde is eenvoudig schoon te maken door de twee te openen dakramen helemaal om hun as te laten draaien. Perfect passende VELUX raamdecoratie zorgt met 1800 verschillende kleuren en dessins voor lichtregulering in ieder interieur. Voor meer comfort en maximaal gebruiksgemak kan het VELUX STUDIO dakraam ook elektrisch worden gemaakt. Met één druk op de knop van de wandbediening open je dan de dakramen, terwijl de regensensor ervoor zorgt dat de dakramen automatisch weer sluiten als het gaat regenen.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen