pinterest
Dakramen met zonnepanelen

Dakramen met zonnepanelen

Viridian Solar heeft in samenwerking met de productontwikkelaars van de VELUX Groep een gootstukkenpakket ontwikkeld dat naadloos aansluit op de VELUX Solar Integrator. Hierdoor is het mogelijk om VELUX dakramen op esthetische wijze te integreren in het Viridian Solar ClearlineFusion indakzonnepanelensysteem. Dit biedt bewoners niet alleen efficiënte en duurzame energieopwekking, maar ook een comfortabele bruikbare leefruimte onder het hellende dak.

Flexibele en robuuste installatie

FotoDakramen met zonnepanelen 

Een VELUX dakraam in de maat MK08 (780 x1400mm) past precies in het midden van een grid van 3x3 portretgeoriënteerde Viridian Solar indakzonnepanelen. Hierdoor vormt het één esthetisch geheel op het dak. Het ontwerp biedt een zijdelingse flexibiliteit tot 20 mm. Hiermee wordt de meest optimale positie van de zonnepanelen en het dakraam gewaarborgd. De naadloze aansluiting is succesvol getoetst in de grootste windtunnel van Europa, waarmee de windbestendigheid en waterdichtheid is gewaarborgd.

Optimale combinatie van wooncomfort en duurzaamheid

FotoDakramen met zonnepanelen 

Woningen worden steeds duurzamer. De meerderheid van de nieuwbouwwoningen wordt nu al standaard voorzien van zonnepanelensystemen. Deze ontwikkeling neemt naar verwachting door de aanstaande BENG-eisen verder toe. Naast energie-efficiëntie is het daarom essentieel om ook rekening te blijven houden met het binnenklimaat van de waardevolle ruimte onder het dak. De VELUX Solar Integrator type ODL is verkrijgbaar bij VELUX dealers. Het Viridian ClearlineFusion gootstukkenpakket type F16-VC is vanaf eind april 2020 verkrijgbaar bij dealers van het Viridian Solar indakzonnepanelensysteem.

Meer informatie over zonnepanelen vind je hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen