pinterest
Handig voor de zomer, insectenhorren

Handig voor de zomer, insectenhorren

VELUX lanceert de verduisterende rolgordijnen met witte zijgeleiding en de vernieuwde VELUX insectenhorren met witte zijgeleiding en een nieuw slank ontwerp. Samen zorgen ze voor een prettig slaapklimaat met optimale verduistering en voldoende frisse lucht zonder insecten.

Goede nachtrust

FotoHandig voor de zomer, insectenhorren

Een goede nachtrust is cruciaal voor de kwaliteit van ons dagelijks leven en ons gevoel van welzijn. Uit onderzoek blijkt echter dat maar liefst 77% van alle Europeanen geen optimale slaapomstandigheden heeft. Dit vormt een risico voor de gezondheid. Vooral zomers wordt ons lichaam te vroeg wakker door de zonsopkomst.

Een slaapkamer volledig verduisteren en een aangename temperatuur met voldoende frisse lucht zorgen voor een lange en ontspannen nachtrust. “De VELUX verduisterende rolgordijnen bieden nagenoeg 100% verduistering en door de nieuwe witte aluminium zijgeleiding integreren ze perfect in de wit afgelakte en onderhoudsarme VELUX dakramen voor een elegante uitstraling. Met de keuze uit 1800 kleuren en dessins passen ze in ieder interieur,” vertelt Jolanda de Gooijer, Product Group Manager bij VELUX Nederland.

Frisse lucht en insectenwering

FotoHandig voor de zomer, insectenhorren 

Behalve verduistering, dragen frisse lucht en passende temperaturen ook bij aan een ontspannen nachtrust. De meeste onderzoeken tonen aan, dat koele lucht hierbij essentieel is. De slaapkamer ventileren voor het slapen gaan of ’s nachts een raampje openlaten, kan een groot verschil maken. De vernieuwde VELUX insectenhorren zorgen er door de fijnmazige netstructuur voor dat de kamer vrij blijft van insecten, maar dat er wel voldoende frisse lucht binnen kan komen.

FotoHandig voor de zomer, insectenhorren

Het nieuwe design heeft een slankere cassette, witte zijgeleiding en rolt nog beter op voor een vrij uitzicht als de insectenhor niet in gebruik is. De insectenhor is eenvoudig te monteren op de in veel gevallen witte interieurafwerking rondom het dakraam. Samen met de wit afgelakte dakramen en verduisterende rolgordijnen zorgt het voor een esthetisch geheel.

Voor informatie over zonwering, kijk hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen