pinterest
Verbouw de zolder met daglichtsystemen

Verbouw de zolder met daglichtsystemen

Driekwart van alle Nederlandse zolders dient voornamelijk als bergruimte, terwijl de zolder eenvoudig kan worden omgetoverd tot een extra slaap-, kinder-, bad- of werkkamer. Voeg daglicht toe aan de ruimte en uw woning heeft een prachtige, extra kamer of zelfs een hele bewoonbare verdieping.

 FotoVerbouw de zolder met daglichtsystemen

VELUX balkonvensters 


Betrouwbaar montagebedrijf

Consumenten maken bij de zoektocht naar een aannemer om deze metamorfose mogelijk te maken, steeds vaker gebruik van het internet. Dit is een goed middel om je te laten informeren, maar op deze manier is het moeilijk om de kwaliteiten van de verwerkers in te schatten. Nu heeft VELUX een online montage-partnersysteem om snel een professioneel en betrouwbaar motagebedrijf te vinden. Zo worden onzekerheden bij mensen weggenomen. Of het nu gaat om een zolderverbouwing, het plaatsen of vervangen van dakramen of lichtkoepels. Via dit montage-partnersysteem kunnen mensen die thuis behoefte hebben aan meer ruimte en daglicht, eenvoudig de hulp van een betrouwbare professional inroepen.

VELUX heeft goed geluisterd naar de klantwensen. De opzet is zeer gebruiksvriendelijk. Op de website van VELUX doe je inspiratie op en vul je aan de hand van een aantal vragen online je wensen en gegevens in. Vervolgens verschijnt een overzicht van de meest dichtbij zijnde verwerkers, die kunnen adviseren over VELUX producten. Deze specialisten kunnen zorg dragen voor het plaatsen van dakramen en daglichtsystemen in hellende daken, het plaatsen van lichtkoepels op platte daken of het verzorgen van complete zolderverbouwingen. 

FotoVerbouw de zolder met daglichtsystemen

VELUX daglichtsysteem

Gegarandeerde professionele inbouw 

Om als VELUX Montagepartner erkent te worden, moeten alle deelnemende montagebedrijven voldoen aan een aantal criteria op het gebied van bedrijfsvoering, garantie, praktijkervaring en klantgerichtheid. Daarnaast worden alle aangesloten bedrijven jaarlijks getraind. Hierdoor krijgt de consument de garantie dat de VELUX producten op de juiste manier en volgens de meest recente uitvoeringsrichtlijn worden gemonteerd. Stuk voor stuk zekerheden met als eindresultaat meer woongenot en meer leefruimte.

FotoVerbouw de zolder met daglichtsystemen

Velux dakterrasvensters 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen