pinterest
Stressvrij verhuizen met nieuwe verhuisservice KijkMijnHuis

Stressvrij verhuizen met nieuwe verhuisservice KijkMijnHuis

Ga je verhuizen? Bespaar jezelf dan de nodige stress door een verhuisservice in te schakelen. Deze biedt hulp bij het doorgeven van adreswijzigingen aan alle leveranciers in Nederland, zodat je overzicht houdt, tijd bespaart en minder “verhuisstress” hebt.

KijkMijnHuis verhuisdienst vermindert verhuisstress

Met de nieuwe online verhuisdienst van KijkMijnHuis wordt de administratieve verhuizing eenvoudig, veilig, overzichtelijk en stressvrij. KijkMijnHuis - het platform voor verhuizende consumenten – zorgt er met deze online dienst voor dat het doorgeven van adreswijzigingen voor zowel consumenten als bedrijven veel gemakkelijker wordt. Verhuizende Nederlanders kunnen op 1 plek alle adreswijzigingen aan leveranciers in Nederland doorgeven en krijgen terugkoppeling over de status van het verzoek. Bedrijven kunnen op hun beurt sneller en makkelijker verhuisverzoeken verwerken en zo hun klanten op de hoogte houden van de status. Met deze nieuwe verhuisservice kunnen consumenten eenvoudig al hun leveranciers informeren en kunnen alle bedrijven in Nederland effectief blijven communiceren met hun verhuizende klanten.

Complete verhuisservice met terugkoppeling

Omdat het online systeem relevante suggesties geeft, worden gebruikers geholpen bij de selectie zodat ze geen leveranciers vergeten. Het is dus niet nodig om langs alle individuele websites te gaan en je krijgt op een centrale plaats terugkoppeling over de voortgang. En consumenten kunnen dit allemaal zelf regelen binnen een veilige online omgeving.
Lex Groenewegen, directeur KijkMijnHuis, zegt: “Bestaande verhuisdiensten regelen slechts een klein deel van de administratieve verhuizingen voor consumenten en geven geen terugkoppeling of het wijzigingsverzoek goed is doorgevoerd. Dat is een slechte zaak. Ik ben trots dat we met onze Verhuisservice consumenten en bedrijven kunnen samenbrengen, tijdens, maar ook zeker na de verhuizing. Alle betrokkenen hebben er baat bij dat het adres klopt. Verhuizen moet een leuke en sociale bezigheid zijn en geen administratieve nachtmerrie, daar proberen we met onze producten, inclusief de nieuwe Verhuisservice, voor te zorgen.”

Voor meer informatie over de KijkMijnHuis Verhuisservice, klik HIER

FotoStressvrij verhuizen met nieuwe verhuisservice KijkMijnHuis

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen