pinterest
Verhuistips voor de winter

Verhuistips voor de winter

Hoe lang de zomer ook geduurd heeft: de herfst kondigt zich nu toch echt aan. Voor je het weet hebben we weer te maken met winterse omstandigheden. Niet ideaal als je dan een verhuizing op de planning hebt staan. Moet je er toch aan geloven? Houd dan je hoofd koel! Een paar verhuistips om je daarbij te helpen.

Let op het weerbericht

 FotoVerhuistips voor de winter

Gewoon op het weerbericht letten, want je wil niet je verhuizing plannen op die ene dag in  december dat het  sneeuwt. En als je dan toch bezig bent, kijk meteen even of er geen wegwerkzaamheden zijn, dan sta je niet alsnog in de file. Dit kun je heel eenvoudig 's aohctends onder de douche doen, met behulp van het inbouw radiosysteem van Aquasound. Waterproof en een perfect geluid door de hele badkamer! 

Bubblewrap!

FotoVerhuistips voor de winter

Een van de grote vreugdes van het verhuizen, bubbeltjesplastic! Je kan er niet genoeg van hebben om al je breekbare spullen in te wikkelen. Zo vallen en vriezen ze niet kapot, of in ieder geval minder snel. En na de verhuizing kan je er ook nog prima je stress op kwijt door gewoon even op een stuk bubbeltjesplastic te springen. Mocht er onverhoopt wel iets stuk gaan, kun je altijd online shoppen naar iets nieuws. Shop-uw-woonmagazine.nl is een goeie optie voor trendy producten voor keuken, bad- en slaapkamer.

Pak je elektronica goed in

FotoVerhuistips voor de winter

Het zou toch zonde zijn als je alles op zijn plek hebt gezet en de TV doet het niet. Pak je computer, TV en andere elektronische spullen in nog een extra laag handdoeken in en laat ze als je aankomt even rustig opwarmen om zo condensatieschade te voorkomen.

Online vind je handige inpaktips en tutorials, om dit zo goed mogelijk te doen. Ook om je zomerspullen tussentijds op te slaan.Je zomerkleding, tuingereedschap of strandstoelen heb je in de winter natuurlijk niet nodig. Bespaar jezelf een hoop werk tijdens je verhuizing, en breng deze spullen tijdelijk onder in een opslagruimte vanInbox Storage.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen