pinterest
Vernieuw het kleurenpalet in je interieur

Vernieuw het kleurenpalet in je interieur

Donkere kleuren verkleinen, lichte heldere kleuren vergroten, kortom, alle kleuren zorgen voor verandering. Dat is de korte versie van hoe kleuren de perceptie van een ruimte beïnvloeden, maar de waarheid is veelzijdiger en individueler dan dat. Wit voelt voor sommige mensen helder en fris, maar leeg en slap voor anderen. Rebel Walls moedigt een persoonlijke, nieuwsgierige en moedige benadering van kleuren aan.

Kleurenvoorstel

Palett #10 van Rebel Walls bevat 30 verschillende murals verdeeld in zes hoofdstukken: Enter, Eat, Relax, Work, Play en Sleep. Allen met een bijpassend kleurenvoorstel, deze kleuren geven de ruimte samen met de mural een karakter bijpassend aan de functie van de kamer.

FotoVernieuw het kleurenpalet in je interieur

Rebel Walls heeft geëxperimenteerd met Dip Dye-techniek op Franse panelen en heeft alle kleuren van de regenboog in het achterhoofd gehouden.

Weg met de oude vooroordelen over kleur!

FotoVernieuw het kleurenpalet in je interieur

De designers hebben nieuwe kleuren aan bestaande murals toegevoegd. Prachtig! Dus weg met de oude vooroordelen over kleur, die van jezelf en van anderen en vind nieuwe onverwachte favorieten in de collectie Palette. 

FotoVernieuw het kleurenpalet in je interieur

Bron: Van Sand - www.van-sand.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen