pinterest
Vind hét kunstwerk dat bij je past

Vind hét kunstwerk dat bij je past

Kan jouw interieur wel wat sfeer gebruiken? Dan hebben wij een leuke tip: Werk aan de Muur! In de uitgebreide collectie van Werk aan de Muur vind je prachtige en unieke kunstwerken. Van fotografie tot aan schilderijen en van digitale kunst tot aan illustraties en dat in elke stijl die je je maar kunt bedenken. Er zitten dan ook ongetwijfeld kunstwerken tussen die perfect in jouw huis passen en je interieur net even die finishing touch geven! Maar hoe zorg je ervoor dat het kunstwerk matcht met jouw interieur? Wij vertellen het in dit artikel.

FotoVind hét kunstwerk dat bij je past

Kunstwerk Where the birds grow van RAR Kramer, werkcode: 579894 - Werk aan de Muur

Plek voor je kunstwerk

De meest gekozen plek om een kunstwerk op te hangen is de woonkamer, maar het kan bijvoorbeeld ook heel mooi staan in de keuken, slaapkamer en werkkamer. Vergeet ook de hal niet, om voor een goede binnenkomer te zorgen. Als je twijfelt over de beste plaats, kun je ook meerdere plekken uitkiezen waar het kunstwerk mooi uit zou komen. Op die manier kun je deze later altijd nog van plaats verwisselen als je weer even toe bent aan een nieuwe look óf als je het kunstwerk weer nieuw leven wilt inblazen.

Verander met de seizoenen

FotoVind hét kunstwerk dat bij je past

Kunstwerk Angie green van Atelier Paint-Ing, werkcode: 256487 - Werk aan de Muur

Ben je iemand die vaak van stijl verandert? Dan is Art Frame het ideale materiaal. Dit is een aluminium frame waarin je een doek kan spannen. Het grote voordeel is dat je losse wisselbare doeken kan bestellen en in een handomdraai verandert de look van je interieur.

Tip: Last van galm in huist? Bestel Art Frame met geluidsdempende panelen en pak het akoestiekprobleem goed aan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de website van Werk aan de Muur

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen