pinterest
Virtueel behangen

Virtueel behangen

Iedereen die een wand wil behangen kan nu vooraf bekijken hoe het patroon eruitziet op de muur. Naast dat je kunt zien hoe het behang op muur in jouw kamer overkomt kun je je in de kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Ook kun je een close-up krijgen van het ontwerp zodat je alle details kunt bekijken.

'Hoe ziet mijn muur er zo uit?'

FotoVirtueel behangen

“Veel mensen willen graag hun muur behangen, maar vinden het lastig om het resultaat ervan op de muur in te schatten. Inspiratie is te vinden in zowel de omgeving als online en in tijdschriften, maar voor de meesten ligt de uitdaging in het inschatten van het resultaat in hun eigen huis. Deze app helpt hierbij en is zeer intuïtief. Je kunt favorieten opslaan of een afbeelding van de creatie maken om te bekijken en te delen. Als deze creatie je bevalt, kun je hem direct kopen,” aldus Alan Kemp, Hoofd Brand bij Graham & Brown.

Metamorfose

FotoVirtueel behangen

Doe nu niet alleen via de website inspiratie op voor nieuw behang, maar bekijk het daadwerkelijk live thuis om het vervolgens ook online te kunnen bestellen. Een metamorfose met een groot effect, zonder het huis te verlaten. Graham & Brown DecoratAR is gratis beschikbaar in de Apple App Store als je zoekt naar Graham & Brown.

Bekijk hier meer originele wandbekleding

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen