pinterest
Slimme vloerverwarming Fonterra Smart Control

Slimme vloerverwarming Fonterra Smart Control

Intelligentie, slimme functionaliteit en zelfregelende systemen in huis, daar draait het in de toekomst om. Het automatische vloerverwarmingssysteem Fonterra Smart Control is een typisch voorbeeld van slimme functionaliteit. Smart Control van Viega past zichzelf automatisch aan en reageert op elke invloed op de temperatuur. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een besparing tot 20% op de energiekosten.

FotoSlimme vloerverwarming Fonterra Smart Control

Smart Control is een slim verwarmingssysteem als het gaat om energiebesparing. Het systeem 'voelt' als het buiten warm is, de zon naar binnen straalt of het binnen koeler wordt omdat de ramen openstaan. Vervolgens wordt daar ook rekening mee gehouden en wordt zelfs de HR-ketel bijgestuurd. 

Thermostaat met nieuwe standaard

Dankzij een nieuwe standaard voor de thermostaat (naast de bestaande uitvoering aan de wand) kan deze nu ook nog eens overal worden geplaatst en meegenomen. Dus ook gewoon op de tafel in de woonkamer, het dressoir in de slaapkamer of het aanrechtblad in de keuken worden geplaatst. Zo ben je altijd en overal in huis verzekerd van de juiste temperatuur – handig in met name grote woningen zoals een woonboerderij.

FotoSlimme vloerverwarming Fonterra Smart Control

De thermostaat is eenvoudig te bedienen en heeft ook nog eens een mooi, strak design. Met de optionele WIFI-module kunnen dag- en weekprogramma’s en extra functies worden ingesteld en bediend met smartphone, tablet of laptop, thuis en onderweg.

Smart Control systeem

FotoSlimme vloerverwarming Fonterra Smart Control

Viega Fonterra Smart Control is een innovatieve regeling waarmee vloerverwarmingssystemen volledig automatisch worden (in)geregeld voor kamertemperaturen van 5 – 30 °C. Daarbij wordt elke afzonderlijke verwarmingsgroep automatisch dynamisch ingeregeld én afgestemd op het gebruik.

De regeling houdt automatisch rekening met alle bouwkundige randvoorwaarden en een groot aantal andere variabelen, zoals legafstanden, lengte van de verwarmingsgroepen, hoogte van de afwerkvloer en type vloerafwerking. Ook externe invloeden worden herkend en bij het inregelen van de temperatuur meegenomen. Naast meer comfort leidt dat voor de eindgebruiker ook tot aantrekkelijke kostenbesparingen.

Meer informatie over dit systeem? Download hier de online brochure 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen