pinterest
Voor cheesecakefans en iedereen die een cheesecake wil leren bakken

Voor cheesecakefans en iedereen die een cheesecake wil leren bakken

Iedereen houdt van cheesecake? In elke lunchroom of koffietent kun je tegenwoordig de befaamde taart bestellen, maar zelf cheesecake maken is ook echt de moeite waard. Zéker als je de overheerlijke recepten uit het nieuwe boek van Sabine Koning kent. Haar onweerstaanbare nieuwe boek Cheesecake, dat eind september verschijnt, staat vol originele cheesecakerecepten en smakelijke foodfoto's van eigen hand.

Makkelijk te maken

FotoVoor cheesecakefans en iedereen die een cheesecake wil leren bakken

Sabine Koning is dé Guilty Pleasure-koningin van Nederland. Als je het aan iemand kunt overlaten om de beste cheesecakerecepten te maken, dan is zij het! Alle taarten in dit boek zijn origineel, makkelijk te maken en zien er bovenal spectaculair uit. Van wittechocoladecheesecake met passievrucht en roze tompouce-cheesecake, tot een heuse whisky & bacon-cheesecake en een mango-sticky-rice-cheesecake. Voor ieder wat wils, de ene taart nog goddelijker dan de andere! 

Over de auteur

FotoVoor cheesecakefans en iedereen die een cheesecake wil leren bakken

Sabine Koning is fotograaf, professioneel kookboekenmaker en eigenaar/oprichter van foodblog OhMyFoodness.nl waar ze maandelijks meer dan 300.000 mensen voorziet van de nodige eet- en reisinspiratie. Na het Guilty Pleasures kookboek (2015) en Reishonger (2017) is het nu tijd voor haar grote liefde: cheesecake!

Cheesecake | Gebonden | Prijs: € 20,00 | Uitgever: Nieuw Amsterdam | ISBN: 9789046824559 

Kijk hier voor keukenaccessoires om heerlijk mee te bakken!

Bestel hem nu bij BOL.com!:

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen