pinterest
De voordelen van een lichte vloer

De voordelen van een lichte vloer

De kleur van je vloer is van invloed op het ruimtelijk gevoel van de kamer, hoe groot of klein de ruimte ook is. Met een lichte vloer kan je de kamer echt groter laten lijken en haal je rust en sereniteit in huis. In dit artikel lees je meer over lichte vloeren.

Lichtkleurige vloeren

Een lichtkleurige vloer vormt de ideale basis voor een interieur vol contrast. Lichte vloeren stralen luxe uit en passen perfect bij andere materialen en kleurrijke designelementen in de kamer. Met een licht gekleurde PVC vloer haal je ook nog eens gemak in huis, want ze zijn makkelijk te onderhouden en bestand tegen vlekken. Ideaal!

FotoDe voordelen van een lichte vloer 

Natuur in huis

De PVC vloeren van Moduleo zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de natuur en door de speciale technieken die worden toegepast zien de vloeren er hyperrealistisch uit. Elke vloer heeft haarscherpe details door de textuur van de toplaag. Door dit unieke “embosseringsproces” komt het kleinste details van elk hout- en steendesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.

FotoDe voordelen van een lichte vloer

Waterbestendige vloeren

De vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming, kunnen tegen een stootje door een gepatenteerde coating die krassen tegengaat en PVC stoot water af zodat je hem ook in de badkamer en als keukenvloer kunt leggen. 

FotoDe voordelen van een lichte vloer

Bovendien is PVC veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum, dit betekent dat je een hele stille vloer in huis haalt. Bekijk hier meer voorbeelden van vloeren

Foto's: www.moduleo.nl 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen